A cipo endgame, az amulet is endgame (legalabb is hc/onslaughtban), a wand amit be tudnal rakni esetleg 'starttol'. Azert mondom, hogy endgame, mert rohadt sokat lehet bukni lifebol vagy resikbol azert ezen.
A summoner amugy kegyetlenul OP. Amikor van 8+ zombid, meg totem, ami hanyja a skeletonokat, meg 2-3 spectre, ami mondjuk majom act2bol, ami 'conduit' frenzy chargeol... A "vicc, hogy mit csinal", arra ertettem, hogy kb faceroll neki minden. Amugy Tricurse sem art neki, szoval Doeder's Damning sem art, de ez is endgame itemek koze tartozik.
Amit linkelsz az meg kb: Skeleton - Spell totem - Fcr - summon/totem resist (igazabol ez csak rangebol spammolja a skeletonokat, azok nem nagyon fognak csinalni semmit, mert a totem ujracastolasa miatt ugy se nagyon tudnak utni.
Zombi - Multistrike - Added fire dmg - minion life - minion dam
Spectrere nem tudom mit kell rakni, de gondolom arra is vmi multistrike - minion life - minion dam kombo kerul.
Aura: Purity, Hatred, Vitality, Haste mondjuk. De akar lehet Anger, Wrath es tarsai is, ofc reduced manaval linkelve. Esleg ha nagyon must need a mana, akkor clarity, vagy ha ES kell, akkor Discipline ofc. De jo, mert tolhatod lifebol is. Szerzel pl egy aegis aurorat es abba raksz ki 2 aurat egy reduced manaval (meg!).
Cursek: Enfeeble, Temporal Chain, Elemental Weakness, Vulnerability - lenyegeben ezek.
Ami baja van, hogy a zombik hatasosan oljenek, neked is kozel kell futnod, es nem 1 kepernyorol allsz, mert a zombik teged vedenek foleg.
Amugy en a midnight bargaint nem hasznalnam. Hiaba OP, akkor sem, tul soka reservel. Ha viszont igen, akkor minimum Shavron-t, hogy ne sebezzen a chaos.
This post was edited by Baleee on Jun 11 2013 11:05am