d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev1247824792480248124824114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 0.92
Aug 11 2012 03:07am
Quote (-joey- @ Aug 11 2012 09:01am)
Kezdjül azzal, hogy ha nem lenne pl. M***factory és társai, sokkal többet érne a gold. :)

Amúgy szerintem hosszú távon az elakadás az, ami tönkrevágja a játékot. Hetekig-hónapokig senki nem akar egy actben farmolni, csak azért, hogy továbbjusson a következőre. És vegyük figyelembe azt is, hogy nem mindenki játszik az eladásért, meg a pénzkeresésért.

igen, nem a botok baszták le az árat , dehogy. + könnyiteni egy játékot, akkor minek rakták bele infernot? ennyi erövel legyen csak normál mert az mindenkinek könnyü és akkor ugy tökre kisgyerek barát lesz a játék
Member
Gold: 5,302.77
Aug 11 2012 03:07am
Quote (Liliomtipro @ Aug 11 2012 10:06am)
Elolvastam a postod de inkább nem reagálok ennél többet.

Ahogy érzed. Nem személyeskedés akart lenni, pusztán objektív vélemény.

Quote (rapiddani @ Aug 11 2012 10:07am)
igen, nem a botok baszták le az árat , dehogy. + könnyiteni egy játékot, akkor minek rakták bele infernot? ennyi erövel legyen csak normál mert az mindenkinek könnyü és akkor ugy tökre kisgyerek barát lesz a játék

Van különbség aközött, hogy valami nehéz, meg bizonyos skill-item-karakter kombinációval lehetetlen. Azért kell finomhangolni, hogy mindenkinek legyen némi esélye rá.

This post was edited by -joey- on Aug 11 2012 03:09am
Member
Aug 11 2012 03:10am
Quote (-joey- @ Aug 11 2012 09:07am)
Ahogy érzed. Nem személyeskedés akart lenni, pusztán objektív vélemény.

Van különbség aközött, hogy valami nehéz, meg bizonyos skill-item-karakter kombinációval lehetetlen. Azért kell finomhangolni, hogy mindenkinek legyen némi esélye rá.

te a lehetetlen alatt azt érted hogy a 4. napon nem tudta mindenki inferno act3-4et farmolni? mert akkor igen ez lehetetlen egy játék
Member
Aug 11 2012 03:12am
Quote (rapiddani @ Aug 11 2012 10:10am)
te a lehetetlen alatt azt érted hogy a 4. napon nem tudta mindenki inferno act3-4et farmolni? mert akkor igen ez lehetetlen egy játék

Mindenki alatt azt az 1.9%-ot érted, aki az első pár hét alatt eljutott inferno dia killig?

This post was edited by -joey- on Aug 11 2012 03:13am
Member
Aug 11 2012 03:17am
Quote (-joey- @ Aug 11 2012 09:12am)
Mindenki alatt azt az 1.9%-ot érted, aki az első pár hét alatt eljutott inferno dia killig?

én arról beszélek hogy betettek egy olyan fokozatot ami viszonylag nehéz, és a plebs besirt hogy jaj ez fosszar mert sajnos az első héten nemtudták azt farmolni amit akarnak és a hozzád hasonló sirások miatt annyira lebutitották infernot, hogy 0 tudásommal első karakteremre rápakoltam 800k goldot és farmoltam vele act3 mat, ennek igy mi érteme? Pláne hogy ezután hogy lebutitják még felhozod hogy a shop miatt olcsó a gold.
Member
Aug 11 2012 03:31am
Quote (rapiddani @ Aug 11 2012 10:17am)
én arról beszélek hogy betettek egy olyan fokozatot ami viszonylag nehéz, és a plebs besirt hogy jaj ez fosszar mert sajnos az első héten nemtudták azt farmolni amit akarnak és a hozzád hasonló sirások miatt annyira lebutitották infernot, hogy 0 tudásommal első karakteremre rápakoltam 800k goldot és farmoltam vele act3 mat, ennek igy mi érteme? Pláne hogy ezután hogy lebutitják még felhozod hogy a shop miatt olcsó a gold.

Kezdjük ott, hogy én nem sírok, maximum te, de nem kell, hogy sértve érezd magad, csak mert más a véleményem. Annak ellenére, hogy minden második embertől azt hallom, hogy 2 nap alatt done a játék, a hivatalos statisztikák valahogy nem ezt mutatják. A hivatalos stat szerint 2 hét alatt 1.9 % jutott el Infernoig. Akkor te most érezd magad überfaszának, hogy benne vagy az 1.9%-ban, viszont a játékot nem csak nektek készítették, hanem ott van a maradék 98.1%. Valami oka van annak, hogy nem jutottak el Act4-be, és nem hinném, hogy az, hogy a gamerek 98.1%-a totál béna. Egy része valszeg igen, a többi meg esetleg nem ül 12 órát napi szinten a gép előtt, vagy nem költi rá a lóvéját hi-end cuccokra, de szimplán az is lehet, hogy csak nincs szerencséje. És ez a 98.1% szerintem van akkora többség, hogy hozzájuk igazítsák a játékot.
És korábban írtam már azt is, hogy igen, lehet, hogy eredetileg Infernot extra contentnek tervezték, a te 1.9%-odnak, de sajnos ez az út hosszú távon járhatatlan, mint ahogy megbizonyosodott, mert nem ebből az 1.9%-ból fog megélni a Blizzard, és a többség inkább játszani akar normálisan.
Member
Aug 11 2012 03:37am
Quote (-joey- @ Aug 11 2012 09:31am)
Kezdjük ott, hogy én nem sírok, maximum te, de nem kell, hogy sértve érezd magad, csak mert más a véleményem. Annak ellenére, hogy minden második embertől azt hallom, hogy 2 nap alatt done a játék, a hivatalos statisztikák valahogy nem ezt mutatják. A hivatalos stat szerint 2 hét alatt 1.9 % jutott el Infernoig. Akkor te most érezd magad überfaszának, hogy benne vagy az 1.9%-ban, viszont a játékot nem csak nektek készítették, hanem ott van a maradék 98.1%. Valami oka van annak, hogy nem jutottak el Act4-be, és nem hinném, hogy az, hogy a gamerek 98.1%-a totál béna. Egy része valszeg igen, a többi meg esetleg nem ül 12 órát napi szinten a gép előtt, vagy nem költi rá a lóvéját hi-end cuccokra, de szimplán az is lehet, hogy csak nincs szerencséje. És ez a 98.1% szerintem van akkora többség, hogy hozzájuk igazítsák a játékot.
És korábban írtam már azt is, hogy igen, lehet, hogy eredetileg Infernot extra contentnek tervezték, a te 1.9%-odnak, de sajnos ez az út hosszú távon járhatatlan, mint ahogy megbizonyosodott, mert nem ebből az 1.9%-ból fog megélni a Blizzard, és a többség inkább játszani akar normálisan.

800.000 goldból letoltam a játékot, szóval , de a gémerek 98,1 % a te statisztikád szerint agyhalott sajnos
Member
Gold: 710.00
Aug 11 2012 03:38am
Quote (-joey- @ Aug 11 2012 09:31am)

igen, ezért lett már 2x nerfelve inferno
és most megint, mert szegény 9 éves pityuka a 3 hites szarjával nem tud megölni 1 fallent
nevetséges olyanra nerfelni, hogy 4 playerben ugyanaz mint 1 playerben, se + dam, se + life és most már az mf se osztodik... igy kb vki multiboxxal 1 kari 3 mf leecherrel végig megy mindenhol
nem a fokozatot kellene nerfelni, hanem a karikat megcsinálni rendesen
csak a blizzard annyira inkompetens fasz a balancehoz, hogy az vmi nevetséges. mindig odaültetnek vmi nyomorultat akinek van 1 kedvenc karija és akkor az jo, a többi meg fos
lehet már az elsö hetekben 10x annyian végig vitték volna infernot, ha nem az van hogy csak dhval lehet haladni és mfelni

ja és az, hogy 1.9% vitte végig infernot: blizzard azt akarta, hogy honapokig ne legyen inf dia kill
Member
Aug 11 2012 03:48am
Quote (rapiddani @ Aug 11 2012 10:37am)
800.000 goldból letoltam a játékot, szóval , de a gémerek 98,1 % a te statisztikád szerint agyhalott sajnos

Nem az én statisztikám, hanem a hivatalos. Nincs mese, uram, akkor mi agyhalottak vagyunk, további szép napot! :)

Quote (sylke @ Aug 11 2012 10:38am)
igen, ezért lett már 2x nerfelve inferno
és most megint, mert szegény 9 éves pityuka a 3 hites szarjával nem tud megölni 1 fallent
nevetséges olyanra nerfelni, hogy 4 playerben ugyanaz mint 1 playerben, se + dam, se + life és most már az mf se osztodik... igy kb vki multiboxxal 1 kari 3 mf leecherrel végig megy mindenhol
nem a fokozatot kellene nerfelni, hanem a karikat megcsinálni rendesen
csak a blizzard annyira inkompetens fasz a balancehoz, hogy az vmi nevetséges. mindig odaültetnek vmi nyomorultat akinek van 1 kedvenc karija és akkor az jo, a többi meg fos
lehet már az elsö hetekben 10x annyian végig vitték volna infernot, ha nem az van hogy csak dhval lehet haladni és mfelni

ja és az, hogy 1.9% vitte végig infernot: blizzard azt akarta, hogy honapokig ne legyen inf dia kill

A többletdamnak én se láttam semmi értelmét anno. Most vagy legyen több HP-ja, vagy sebezzen többet, de nem a kettő egyszerre. MF-osztódás. Eddig is volt mf-leech, ezután is lesz, csak most már nem lesz elég annyi, hogy xy nem tud ölni, ő csak az mf-et adja a partyba. 4 db dmg+mf kari sztem kb. ugyanolyan átlagot fog adni, mint 2 dmg + 2 high mf leecher, csak így igazságosabb, mert legalább mindenki "dolgozik".
A skill balance D2-ben is hónapokig húzódott, pl. a ww-t egészen 1.07-ig nerfelték folyamatosan. Ez érzékeny dolog, nem lehet összecsapni. Valszeg dolgoznak rajta, csak tovább tart, mint ezzel párhuzamosan, lejjebb vinni a monster global HP-t, hogy addig is legyen valami a népnek.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Aug 11 2012 03:54am
Én mindkét álláspontból értem a mondanivalót, de 1-2 comment
Nem lesz szarrá nerfelve, hpt növelnek is, csökkentenek is..
Amúgy meg felőlem nyugodtan könnyítsék, én atm funnak tartom a nehézséget, SOLOBAN, de még mielőtt cuccaim lettek volna IS funnak tartottam, mert tudtam hogy lesz másként is. Viszont sajnos igazat írtak azzal kapcsolatban, h. 4 player nagyon szar.. Talán az új skálázással jobb lesz

Visszatérve az utolsó mondathoz, azért könnyítsék mert amiket én bemutattam az mennyire lehet mérvadó, ha 2 hét alatt 1.9%? Semennyire, szerintem a playerek 90%-a meg sem bír mozdulni, szóval nyugodtan..

Plusz ha megcsinálnák a "pluszlevelezéstZamgZomg" akkor csak örülni fogunk, mert most ez a kihívás, akkor az lesz

(telorol írtam sry ha csúnya)
Go Back To Magyar Topic List
Prev1247824792480248124824114Next
Closed New Topic New Poll