Quote (-joey- @ Aug 11 2012 09:31am)
Kezdjük ott, hogy én nem sírok, maximum te, de nem kell, hogy sértve érezd magad, csak mert más a véleményem. Annak ellenére, hogy minden második embertől azt hallom, hogy 2 nap alatt done a játék, a hivatalos statisztikák valahogy nem ezt mutatják. A hivatalos stat szerint 2 hét alatt 1.9 % jutott el Infernoig. Akkor te most érezd magad überfaszának, hogy benne vagy az 1.9%-ban, viszont a játékot nem csak nektek készítették, hanem ott van a maradék 98.1%. Valami oka van annak, hogy nem jutottak el Act4-be, és nem hinném, hogy az, hogy a gamerek 98.1%-a totál béna. Egy része valszeg igen, a többi meg esetleg nem ül 12 órát napi szinten a gép előtt, vagy nem költi rá a lóvéját hi-end cuccokra, de szimplán az is lehet, hogy csak nincs szerencséje. És ez a 98.1% szerintem van akkora többség, hogy hozzájuk igazítsák a játékot.
És korábban írtam már azt is, hogy igen, lehet, hogy eredetileg Infernot extra contentnek tervezték, a te 1.9%-odnak, de sajnos ez az út hosszú távon járhatatlan, mint ahogy megbizonyosodott, mert nem ebből az 1.9%-ból fog megélni a Blizzard, és a többség inkább játszani akar normálisan.
igen, ezért lett már 2x nerfelve inferno
és most megint, mert szegény 9 éves pityuka a 3 hites szarjával nem tud megölni 1 fallent
nevetséges olyanra nerfelni, hogy 4 playerben ugyanaz mint 1 playerben, se + dam, se + life és most már az mf se osztodik... igy kb vki multiboxxal 1 kari 3 mf leecherrel végig megy mindenhol
nem a fokozatot kellene nerfelni, hanem a karikat megcsinálni rendesen
csak a blizzard annyira inkompetens fasz a balancehoz, hogy az vmi nevetséges. mindig odaültetnek vmi nyomorultat akinek van 1 kedvenc karija és akkor az jo, a többi meg fos
lehet már az elsö hetekben 10x annyian végig vitték volna infernot, ha nem az van hogy csak dhval lehet haladni és mfelni
ja és az, hogy 1.9% vitte végig infernot: blizzard azt akarta, hogy honapokig ne legyen inf dia kill