Quote (Liliomtipro @ 10 Aug 2012 18:48)
szerintem arra van a legtöbb build és mindegyik életképesnek tűnik, bár én csak 2 fajtát próbáltam ki és teljesen rendben volt.
hát igen
számomra az volt nagyon nagy meglepetés (ugyebár nagyon sokáig játszottam critdmg, crit, lényegében sebzés nélkül (ilyen 20k körül)), hogy amikor ráálltam a meglévő defense mellé az offense-re i was like 'wow'... itt nincs az ami anno volt hogy caster (light sorc, ama, ..) alapjáraton 10x annyit sebez mint a többi, mert igaz hogy atm 56k-t ír a damagemre de olyan sebességgel üt mint egy gépágyú (prezentáltam is pár 'epenis' videón keresztül, igaz ott még csak 51k volt), resource nélkül, aoe-ban, ..
(/e2 még azt is megkockáztatnám h a melee többet sebez mint a ranged)
ez mindenképp említésre méltó blizz részéről, gondolom barb is tud sebezni akkor rendesen (frenzy a menő? low levelen bétában a robbantós volt fun /e ami ilyen cone-ban üt, balclick :D) -- én frenzy + whirlwind miatt csinálnék leginkább barbot

oldschool feeling >
mondjuk most se vagyok kibékülve azokkal akik critdmg-t/crit-et stackolnak más rovására, igenis az alapstat (dex, vagy akármi) és a weapon damage a legfontosabb.. csak azért hogy több dmg-t írjon ki.. szarabb a dodge, skillek jórésze nem critel, etc
ma/holnap dual aurát fogok tesztelni

wind annyira nem jó, rátettem overawe-t bossok ellen, vagy arra az esetre ha csak 2-3 mob van a képernyőn, mert akkor nem a legjobb a zöld mantra Backslash-el (de minden más esetben meg igen)
This post was edited by Anarkin on Aug 10 2012 11:10am