Quote (Makkertest @ 9 Aug 2012 13:15)
Mi az arány? A hivatalos fórumon szart se írnak le rendesen.
ez azért van így, hogy akkor is működjön amikor pl. 1v1-ezek és mondjuk minden harmadik ütésre critelnék, akkor is működjön (erre balanceolták alapból I guess), de akkor is amikor egy tömegbe belebaszok a 6 yardos aoe-val 2 mp alatt 100-at, akkor ne legyen már százezer cyclone
szóval a "have a chance" azt jelenti hogy komplex módon ők befolyásolják, pl. 1 mp alatt nem illene 6-nál többször bekapcsolnia semmi ilyennek..
amikor a telefonos faltörőt írtam én is ezt csináltam

Quote (-joey- @ 9 Aug 2012 05:15)
Quote (Anarkin @ 9 Aug 2012 01:10)
NA!
Első vágott videó, elmegy... Amúgy nem akartam videt csinálni, csak bandicammal funoltam aztán az utolsó előtti packnál (Golgorok) úgy döntöttem, hogy ezt muszáj postolni

Minden le van írva a desc-ben

720p gondolom jön 1-2 órán belül... addig is érdemes kitenni külön ablakba desc miatt + 480p-re tenni (alapból csak 360p)
http://www.youtube.com/watch?v=LwPI81_LO4o
Jóféle monk. Az az utolsó előtti pack fight olyan volt, mint valami balett.

azért is gondoltam hogy megosztom, mert persze hogy csinálnak az én monkomnál nagyobb damage-t (53k atm, ezzel a damagel azon a poczok által linkelt oldalon "csak" 65. lennék), de úgy sikerült mindezt kihozni hogy tényleg 1 pillanatra sem kellett megállni vele 22 percig
ez az AOE robbantós aura nagyon fun

defensive-re építi az offensivet, full of win -- tegnap mondom, "na jó, ne legyen olyan skill amit még nem próbáltam" erre csak néztem hogy wut ez 10x jobb mint az overawe
// ráadásul ezek a marhák úgy csinálnak nagyobb damaget, hogy felbuffolják magukat..
30% damage blindból
18% damage egyik balclick
15% damage a healből
úgy nekem is lenne tízmillió damagem..
This post was edited by Anarkin on Aug 9 2012 05:45am