Quote (bajcli @ 4 Jan 2011 01:19)
egy sima városi, pesti használatra, ide-oda járkálni vele (suliba, ilyesmi)
nem szeretnék olyan nagyon könnyűépítésű, vékonka, versenyformát, ennyi.
olyan 30-40-50ezret tudnék rá költeni (50 már eléggé nagyon a teteje), ha muszáj (mondjuk 30-at költenék mindenképpen, ha minőséget kapok érte, mer azér fontos, hogy ne fél év után baszódjon el)
Pesti használatra ha ajánlhatok, akkor egy single speedet mondanék. Én amondó vagyok, hogy betonra virsli kerék kell. Oké, hogy kátyuk, meg nem egy álom útburkolat, de nekem még sehol nem volt kényelmetlenség emiatt, ellenben montival érezhetően, de nagyon durván lassulok/feszengek tekerés közben. Egyszerűen nem adja azt a szabadságot... Persze, terepen szopóág, ott a széles, bordázott kerék adja a biztonságot, de betonra.... felesleges.
Ha olcsón kell a cucc, akkor váltót sem erőltetném mindenképpen, ha nem akarsz a keróval vacakolni, akkor csak púp a hátra. Pest meg nem is dombos város, egy sebesség untig elég. Szóval a single speed sok szempontból jobb. Fixivel tovább egyszerűsödik a helyzet, de az már egy másik történet.
De az a legjobb, ha veszel szaré-hugyé egy régi outit, és felújítod. Én így havernak 25ből hoztam ki egy teljesen jó, fasza, megbízható bringát.