Quote (cowding @ May 20 2017 10:31am)
amugy tipikus jsp moderáció, pvm subon modok/tt-k csinálják a walkot, minden screenen látszik a plugy felirat, a verziószám, az extended stash, torch/anni, valaki megkérdezi h anyááád dejó ilyet még nem láttam h lehet ezt és csak pmben irhatnak rá hogy nézd oda van irva a neve a képre mert amugy suspi
10/10
Pont ezt írtam Janónak is most FB-n. A WT-k 99 százaléka modos. Ráadásul, amin a legjobban röhögtem, hogy a sticky-be csináltak egy guide-ot, hogyan lehet Ladder RW-ket SP-ben használni. Namost, ugyanez a módszer az alapja annak is, hogy pl. be tudod állítani magadnak a droprátát, hogy Baal csak Shako-t dobjon, meg Act1 Quill Rat-ből Jah rúnák essenek. Ezt úgy hívják, hogy modolás. Szóval a JSP policy szerint nem beszélhetsz modokról, de azért modolhatod a játékot, mert leírták a sticky-be hogyan kell.

Idióták. A kedvencem az volt, amikor Juventus közösséget akart szervezni régi patchek végigtolásához és törölték a topicját meg kapott vagy 2 hónap suspendet, azzal az indokkal, hogy "private server".
This post was edited by -joey- on May 20 2017 03:42am