Quote (jarabekg @ 30 Nov 2013 02:00)
sokkal rosszabb
Valamelyik nap hisztijében majd elsírta már magát, hogy olyan csúnya és hosszú a hajam, hogy már nem lehet kimenni velem az utcára, és nem engedem neki lenyírni - holott otthon mindenkinek ő vágja a haját. Ofc a másfél év alatt azért nem engedtem, mert kényes vagyok rá nagyon, mai napig a szegedi fodrászomhoz járok 6 éve úgy hogy havonta egyszer megyek kb szegedre de akkor mindig útba ejtem, és tudtam, hogy ha csak kicsit is elbarmol egy apró pici tincset is akkor abból rohadt nagy balhét fogok csinálni (a saját fodrászommal is azt csinálnék, csakhát ugye vele nem kell egy ágyban aludni utána). Na mindegy, mondom, engedem neki egy kicsit körbenyírni, hátsó részt leszámítva az még nekem is megy. Első mozdulattal felnyírt hátul, másodikkal kérdés nélkül elbaszta a pajeszomat. El is küldtem a büdös picsába.
Most olyan a hajam mint egy 60 éves leszbikus nőnek, mehetek fodrászhoz hogy rendbehozzon
Mintha ez lenne a fejeddel a legnagyobb probléma.

Jó nem gonoszkodok, én biztos nem engedném egy nőnek (aki nem fodrász) hogy hozzáérjen a hajamhoz.
Quote (Nerz8 @ 30 Nov 2013 09:53)
kösz orbán
ezen meg felröhögtem
This post was edited by fahrii on Nov 30 2013 02:10am