Quote (ecneB @ 16 May 2017 22:09)
koszi! gari megoldodott vegul?
Nem akarok indulatból meggondolatlan dolgokat írni...
Mindenesetre a jövőben az iponban fogok vásárolni.
Én is hibás vagyok az egészben, de ettől függetlenül baromi elégedetlen vagyok azzal amit kaptam.
Elbuktam a garanciát és nem segítettek a probléma megoldásában sem, igazából azon kívül, hogy jegyzőkönyvbe vették, hogy bukom a garanciát mást nem is csináltak.
Érezhető volt, hogy az egészben csak ennyi a lényeg, hogy nincs gari, na húzhatok a faszba.
Nem raktam rá az alaplapon a socket helyére a sapkát és szállítás közben két láb elhajlott. Közölték, hogy ez innentől nem garanciális,
kértem, hogy legalább a procit próbálják ki, illetve mondtam, hogy ezt eddig használtam, egy évig jól működött, nem ez a gond.
Az mondták, hogy a procit otthagyhatom és 1 hét múlva mehetnék érte, de ha működnek a magok, akkor mit tudom mennyi ezer forint.
Munkahelyen visszahajtottam a két lábat és itthon összeraktam a gépet.
Most éppen erről írok, tökéletesen működik tovább a 2 maggal, nem az a probléma, de őket az nem nagyon érdekli.
Nekem segítség kellett volna, hogy a lap vagy a proci a hibás, de felvették a jegyzőkönyvet és hello.
Soha többet nem vásárolok az aquában és amiket össze szoktam rakni másoknak gépeket, azok sem ott lesznek megvéve.
amúgy 60k a károm és még azt is elfogadom, hogy a hiba miatt nem garanciális, de az egész hozzáállás végig az volt, hogy csak letudják, hogy ne legyen garancia.
Ketten voltak, a másik még oda is jött pofázni, hogy "csoda, hogy két maggal működik".
Hát a kurva anyádat azt.
fúú, csak felbasztam magam....
Amúgy sincs jó napom, az orvostól mentem oda, és megint meg kell műteni, az idegességtől meg elfelejtettem leállítani a parkolást, 20 percért fizettem 3 órát.
A neten is sok a hasonló történet az aquáról.
This post was edited by CyberPunk666 on May 16 2017 02:33pm