Quote (Eoghan @ May 14 2017 10:49pm)
a barbershoprol (8. ker) eleg fos velemenyeket hallottam, szoval az offos
a biohair nekem egyszer valami miatt (lehet csak a neve miatt) bekerult a Norbi Update/Homeopatia kategoriaba es messze elkerultem mindig :D
mi a fenetol bio a biohair?
kosz a tippeket anyways
hat
> 8 ker meg
> jo velemenyek azert bruh
biohair teljesen külön van ezektöl afaik, annyi h van egy sajat draga brandjuk amit felajanlanak h megvehetsz ha akarsz és állitolag "bio" meg azzal mosnak meg bent vagas előtt, de semmi különleges
annyi h elég iparszerű (de gondolom a barber is), iratsz egy rendelést a recepcionál, leülsz várni, egysercsak megjelenik egy fodrász bemutatkozik elvisz megmossa a hajad elvisz az ő asztalához és megkérdezi wat2do és a végén a pénztárnál fizetsz + jattolsz a fodrásznak ha akarsz és az zsebbe megy / jattolsz a pénztárosnak és akkor overall jattolsz és fasztuggya az hogy oszlik el
relative gyorsan dolgoznak és nekem elég egyszerű a frizurám (két oldalt 4mm, hátul ugyan erre felnyirva és a teteje meg fokozatosan hozzányirva + egyik oldalra igazitva) szoval nem basszák el, 2k ezer forint egy vágás (alapbol valami 1000 körül de csak frissen mosott hajra és a mosás az elején a plusz, igy jön ki a vége de én nem szoktam gecizni még ha aznap is mostam valamiért mert még igy is jó ár imo)
This post was edited by cowding on May 14 2017 03:00pm