Quote (BmA_BeMyAngel @ May 14 2017 10:37am)
valakit érdekel innen a lucid dreaming/astral projection? csináljak neki threadet? én nemrég kezdtem el nyomatni és elég imba
En meg joshitomi csinaltuk, van naplom is kb 1 honapot atoleloen valahol meg sikerult is szinte 60-70% ban minden este eloidezni, ezert is hagytam abba mert kurva faraszto volt, egyaltalan nem pihetet amikor lucid dreamem van alvas kozben
Sokszor keltem fel ugy h meg voltam izzadva mint az alat pedig nem is remalom volt hanem csak valami intenziv mozgast csinaltam az alomban es irl is felporogtem vagy dno hogy mondjam
Ja meg csinaltam ilyen into tier sleep paralizist is, az is eleg fun bar azt nem ajanlom, arra emlekszem h addig mentem el h ebren voltam de effektive le voltam benulva, innen ebredtem fel es meg nem flesseltem az agyam mellett allo szornyeket afaik
Ezt probalnam meg de max ugy mint hallucinogen drogokat h felugyelettel, csak ehez sztem eleg nehez felugyeletet szerezni marmint o csak annyit lat h fekszel, nem tudja most jo v rossz e te meg nem tudsz jelezni sehogy szal dno
This post was edited by cowding on May 14 2017 05:06am