Quote (Cpt_Ghost @ May 8 2017 04:50pm)
tbh valszeg annyira nem örülnének a futárok neki, ha nem kapnának több borravalót, hanem fix lenne a lóvé, de adózni kéne belőle :D
Adozni

Havi 8orara vagyok bejelentve baratom, es a futarok donto szazaleka hasonlokepp, ami annyira jo h nem kell fizetnem TBt, gyakorlatilag semmi masra.
Micsoda vita kerekedett ebbol lol. Az illemre visszaterve en soha nem szoltam be senkinek, pedig megszamolhatatlan esetben megerdemelte volna a rendelo. Meg akkor se szoltam egy szot sem amikor 3800as vegosszeget ugy fizettek ki h a legnagyobb cimlet 50ft-os volt de abbol se sok. 100forint alatti jattot nem koszonok meg, de meg akkoris joetvagyat kivanok, annak ellenere h sztem kurvara megalazo amikor rendel vki 12ezerert majd ad 3db 10forintost meg 5db 5forintost. Ez meg talan rosszabb mintha nullos a cim. Futarok emlekeznek a rendszeresen rendelokre, gyakorlatilag 3osztalyba soroljak oket: a fasszopok ez ertendo minden 100forint alatti cimre a taplo parasztok akik altalaban koszonni sem tudnak azok javareszt nyilvan ide tartoznak, az atlagos 150-300 forint, ez a minimum korrektseg, halistennek. Atlag 10es amit egy nap megcsinalok, ami ugye 800-900 forint, mint itt subon is lathato az emberek donto resze szarba se vesz es lenez, es kozben koltok folyamatosan a kocsira (munkaeszkoz). Igy osszefoglalva ez egy fos munka orulok h mar nem sokaig csinalom. Persze mindjart jon a hurrdurr miert varom el masoktol h adjak oda a penzuket freebe, meg h minek csinalom ha szar es egyeb magas intelligenciara utalo hszek.