Quote (My_Acc_Is_Bazur @ 19 Oct 2011 16:41)
érettségizz le újra, és irány a bme
amúgy nem olvastam, de csodálkoznék ha valóban így lenne (...), és nem szeretem mikor utólag mindent könnyebbnek ítél az ember mások számára (ennek így nincs értelme de lusta vagyok megfogalmazni, remélem értitek)
ha ez azért lenne, mert ennyivel ügyesebb lettem, akkor én lennék a legboldogabb, de sajnos nem így van, és a régebbi feladatsorok tényleg nehezebbek voltak

most nézve a középszintűt az is könnyebb, mint a tavaszi (és már akkor arra is azt mondtam, hogy könnyebb volt, mint az azelőtti évek amiket gyakorlásképp csináltam)
a bme-n én is gondolkozom, csak azt nem tudom, hogy megcsinálhatom-e azt, hogy itt passzívra megyek és úgy megyek át, hogy legyen "visszaút", mert a felsőoktatás körül elég sok a variálás, jobb biztosra menni.
Most még, ha addig nem változtatnak, akkor biztosan mehet az ember ingyen 3. félévtől második szakra párhuzamosan, csak azt nem tudom, hogy a villamosmérnöki bsc nem üti-e a villamosmérnöki bsc-t.
Quote (daneeka10 @ 19 Oct 2011 16:42)
ezen számgép meg fgv táblázat használható amúgy nem? megcsinálom, úgy se voltam ma bent előadáson, valami értelmes is történjen
igen, mind a kettő használható.
This post was edited by CyberPunk666 on Oct 19 2011 08:58am