Quote (jarabekg @ Jun 7 2013 12:00am)
lehet hogy egy kicsit túlmatekoztam a sunfiret, de szerintem ha 4 secig rangebe vagy a sunfire sebzésének, akkor nem hogy behozza, de bőven le is előzi a zhonya sebzését. Átlagban vladnak 240 körüli sebzést ad a zhonya 4 másodpercen belül, 260 körül a sunfire (pool ugye csak bonus hpbol scalel, meg a passive dps amit a sunfire ad, és a bonus ap ratiokkal számolva)
aztan a zhonyadat el kell hasznalnod 4 sec utan, mig ha sunfired vannem akarnak majd focusolni imo.
arrol nem is beszelve hogy szerintem vladnak annyira lenerfeltek mar a sebzeset, hogy liandry+ryla alapbol jobban sebez mint ha full ap nukera epitened. Es onnantol kezdve Eleg egy rabadon, aztan inkabb tankosodok 1-2 item erejeig, ha mar abbol is scalel
amig jatszottam mid vladot peldaul nagyon szerettem a spirit visaget, vagy ap top ellen etc...
Szal igazabol dunno, ha mar top vlad van, akkor inkabb ugy vagyok vele mivel kurvajo a sustainje, qw healel, inkabb tankolok egy kis dmget a carryk helyett, mintsem hogy benyomjam a zhonyat es hagyjam oket kifokuszolni.
A zhonya szerintem nincs olyan kari amin core item lenne, szinte mindig szituációs, ha az egész team feedel es teljesen egyedul kell megnyerni a teamfightot akkor jo egyedul, de az mar regen rossz, es ugysem fog menni imo.
szoval folytatva tovabba vlad es a core item gondolatmenetet, szerintem a liandry es rylan kivul nincs ra core item, mert csak ezekbol scalel egyenesen
a többi itemet meg attol is fuggove szoktam tenni, hogy milyen summoner spellem van flash vagy ghost, mert ugye az teamcomp es enemy teamcomp fuggo teljesen, viszont teljesen megvaltoztatja a teamfightban betoltheto szerepedet es meg sok minden
az azert tul meredek, hogy core item ra
Quote (anyd @ Jun 7 2013 12:11am)
Jara. vladnak veszel apt és kapsz hpt, gecisokat. ráadásul sokat sebzel. zhonya azért kell hogy ha elnyomtad a poolodat, benyomod ha gz van és addig minden cd visszajön és megint lesz poolod, ennyi idő alatt bárki megölsz. sunfire legnagyobb faszság, semmit nem ad neked, egy kis hpt meg armort, meg sebzel valami minimálisat aoe.. tényleg elenyészőt. de ha nem hiszel nekem toljunk vlad vs vladot
vlad vs vladba sosem vennek sunfiret, de te vehetsz zhnat, en meg veszek spirit visaget
szivesen vlad vs vladozok majd veled egyet, de most le van torolve a lol
This post was edited by jarabekg on Jun 6 2013 05:15pm