Quote (bamboo @ May 8 2017 01:49am)
na igen es van ez a kategoria aki szamara egyenesen elkepeszto h pincernek/fodrasznak/futarnak/taxisnak stb jattolnak az emberek
nemtom, nekem az az alap hogy bemegyek a boltba vásárolni és kifizetem a terméket, amin van haszna az eladónak és ezt a munkabérbe belekalkulálja.
az hogy nalatok ez alap, ne haragudj bazmeg de nem gondolom hogy az én hibám lenne, sőt, a ti hibátok akik ebben a szakmában dolgoztok
gyujtogessétek össze az aprót a kolegákkal aztán nap végén meg dobáljátok meg vele a főnököt hogy ezt te nem aprópénzben szeretnéd megkapni, hanem a bankszámládra 10.én
bár gondolom az sem működik, akkor fele ennyi lenne mert még adózni is kell utána
azt honnan a faszomból kéne tudni hogy ez nincs belekalkulálva a béretekbe, de tegyük fel hogy megemelkedik a fizetésed, arról fogok tudni hogy májustól már a béred része az amit tőlem jatt címen próbálsz bezsebelni a szemöldökhuzogatásoddal meg a pofavágásoddal?
gondolom akkor is teljes nyugodtsággal el fogod rakni azt a párszáz forintot és még örüljek hogy nem gecispizzát meg fikásburgert szállítottál ki (bár ezek után már ki tudja mi a faszomat várjon az ember tőletek) amin az étteremnek amugy is van vagy 60-70% haszna
persze ettől függetlenül én is szoktam némi jattot adni, ugy gondolom megéri egy pizzán 10%ot az hogy legközelebb is csak egy turhás köpés legyen szétkenve rajta az egész konyha turhája helyett
This post was edited by lacketto on May 7 2017 07:31pm