Quote (sylke @ 17 Feb 2011 09:47)
csak azért nem rageltek mert kibaszottul fostok a warntol
btw azzal az edittel meg az volt a baj, hogy a véleményét törölte inkább ki, mert még azt is szégyelli
amugy nem felfoghatatlan számomra h nem kell mindenkinek ragelnie, de a ti postjaitokon látszik az erölködés :]
kis alkoholista barátaim
nagyon profi vagy, hogy pár sor írás alapján megállapítod, hogy elfojtott indulatok vannak mögötte, de megnyugatathatlak, hogy én teljes nyugalomban írom ezeket a postokat, és nem esne jól kurvaanyázni egy sort (amikor meg igen, akkor le is szoktam írni). magyarán tényleg nem bírod felfogni - vagy csak nem akarod - hogy azért mert nem kurvaanyázom le rögtön azt, aki számomra idegesítő dolgot ír le, attól még leírom a véleményemet, csak kulturáltabb formában.
Quote (beni @ 17 Feb 2011 09:45)
szerintem ez valami zsidó programozós összeesküvés akik folyamatos fejlesztésekkel próbálják meggyőzni a munkáltatót, hogy őket érdemes még foglalkoztatni
van egy jól működő rendszer, ami szép is jó is és már mindenki hozzászokott erre kurvára fontos átvariálni valami szarra (emlékszem index.hu-nál is mennyit rageltem)
már leírtam máshol is, de szerintem egyértelműen azért van, hogy ne lehessen a levédett képeket olyan könnyen megosztani másokkal - mondjuk nekem se tetszik ez az új rendszer, de nyilván a facebookot ért sok személyiségvédelmi cucc miatt csinálták ilyenre.