d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Politika Topic
Prev12392402412422431468Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jun 14 2013 01:42pm
Quote (josheide @ 14 Jun 2013 21:29)
http://nemzetidohany.hu/tisztelt-szerzodott-partnereink/

hat azert a pofatlansagnak is vannak hatarai xD

amúgy mi volt azzal az 1-2? napos puffogásoddal éjjel? megoldódott? nem mentél bele a részletekbe, rád is vonatkozik ami vis-re

tldr-t ide

This post was edited by Anarkin on Jun 14 2013 01:44pm
Member
Gold: 33,265.80
Jun 14 2013 01:49pm
Quote (Anarkin @ 14 Jun 2013 20:42)
amúgy mi volt azzal az 1-2? napos puffogásoddal éjjel? megoldódott? nem mentél bele a részletekre, rád is vonatkozik ami vis-re

tldr-t ide

Ja hat eleg kemeny a munka, hosszu orakat dolgozunk es sose lehet igazan elore keszulni a feladataidra. Altalaban a napjaimat azzal kezdem, hogy befejezem az elozo napi munkat, aztan nekiallok az aznapi teendoimnek, de vegulis ez nem rossz, mert sose unatkozom, csak ebbol kifolyolag mindenki stresszes. Az egyik kollega a minap az egeret verte az asztalba mint azon a regi videon a nemet kisfiu, mert nem mukodott rendesen a levelezes... Aztan mivel mindenki ideges mindenki fasz a masikkal (no meg mert eleg kompetitiv helyzetben vagyunk azert is) es baromira elszoktam tole, hogy konfliktus meg baszogatas legyen. Itt is mindig kerulom a konfliktust, meg irl is amikor csak lehet.

Ami miatt konkretan kiakadtam, hogy az egyik gyakornoktarsam lefergezett egy koremailben, csak ugy, mert kipucoltam a honapok ota rohado hutot es veletlen kidobtam valakinek egy kis sajtjat meg margarinjat, pedig meg jok voltak azok. Nem is az ovet, de jott a koremail, hogy "elbasztad te fereg"...
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Jun 14 2013 01:55pm
Quote (josheide @ 14 Jun 2013 21:49)
Ja hat eleg kemeny a munka, hosszu orakat dolgozunk es sose lehet igazan elore keszulni a feladataidra. Altalaban a napjaimat azzal kezdem, hogy befejezem az elozo napi munkat, aztan nekiallok az aznapi teendoimnek, de vegulis ez nem rossz, mert sose unatkozom, csak ebbol kifolyolag mindenki stresszes. Az egyik kollega a minap az egeret verte az asztalba mint azon a regi videon a nemet kisfiu, mert nem mukodott rendesen a levelezes... Aztan mivel mindenki ideges mindenki fasz a masikkal (no meg mert eleg kompetitiv helyzetben vagyunk azert is) es baromira elszoktam tole, hogy konfliktus meg baszogatas legyen. Itt is mindig kerulom a konfliktust, meg irl is amikor csak lehet.

Ami miatt konkretan kiakadtam, hogy az egyik gyakornoktarsam lefergezett egy koremailben, csak ugy, mert kipucoltam a honapok ota rohado hutot es veletlen kidobtam valakinek egy kis sajtjat meg margarinjat, pedig meg jok voltak azok. Nem is az ovet, de jott a koremail, hogy "elbasztad te fereg"...

nem értem alapból mit keres ott olyan ember aki így beszél mondjuk :blink: ezen még fórumon is kiakadnék
le se mernék írni ilyet pedig nálunk elég családias a hangulat (mármint munkában nem itt)

és mit válaszoltál rá? ^^ csak mert ilyenkor teljes joggal fel lehet háborodni imo, akár emailben akár személyesen odamész valakihez hogy ez mégis mit keres itt
és amúgy mit csinálsz? ami épp jön, minden féle?

This post was edited by Anarkin on Jun 14 2013 01:57pm
Member
Gold: 3,747.73
Jun 14 2013 01:57pm
Quote (Anarkin @ Jun 14 2013 08:55pm)
nem értem alapból mit keres ott olyan ember aki így beszél mondjuk :blink: ezen még fórumon is kiakadnék
le se mernék írni ilyet pedig nálunk elég családias a hangulat

és mit válaszoltál rá? ^^ csak mert ilyenkor teljes joggal fel lehet háborodni imo, akár emailben akár személyesen odamész valakihez hogy ez mégis mit keres itt

>még középsuli
>az egyik diák bent volt a megasztárban
>egyik kis pöcs 9.es megosztotta a facebookon a videót és :$$$$ :é$$
>beirtam, hogy én is nekik szurkolok, not, :DDDDDDDDDDDDDDDDD
>másik gyerek beírja, hogy ki a kurva anyád ez a vis major
>másnap bent a suliban fogtam, és feltöröltem vele a konyhaasztalt, felkentem a falra, és modntam neki, hogy én vagyok az
>so hardcore
Member
Gold: 33,265.80
Jun 14 2013 01:59pm
Quote (Anarkin @ 14 Jun 2013 20:55)
le se mernék írni ilyet pedig nálunk elég családias a hangulat

Most heten Strasbourgban voltam az EP plenaris ulesen, most epp Brusszelben egy egesz napos forditas utan.
Member
Gold: 10,257.50
Member
Gold: 1.00
Jun 16 2013 10:25am
vacilláltam az fb és e topic között, de ez eléggé lesüllyedt, szóval ide tolom be.

Egy amerikai közgazdasági professzor egyszer kijelentette, hogy Ő soha nem buktatott meg egy hallgatót sem , de a közelmúltban megbuktatott egy egész osztályt .

Miért? Azért mert az osztály kitartott amellett, hogy az "Obama care" szociális program nagyon is jól működik. Nem lesz tovább szegény , sem gazdag , sőt mindenki egyenlő alapon fog élni és fogja érezni majd magát.
A professzor azt mondta , OK , próbáljuk ki a tervet és majd meglátjuk kinek lesz igaza. Mától fogva mindenkinek az osztályzatát csak összeadjuk és egy átlag osztályzatot fog kapni mindenki a végén. Jó?
Így majd meglátjuk kinek lesz igaza a végén. Mindenki az osztályban beleegyezett. A legjobb az 5-ös és a legrosszabb az 1-es osztályzat lesz.

Az első teszt után mindenki 4-est kapott. Így azok akik tudtak ,mert sokat tanultak , reklamáltak, viszont aki kevesebbet tanult az örült az osztályzatnak.
A második teszt alkalmával a hallgatók akik az első esetben keveset tanultak , még kevesebbet tanultak , és akik először sokat tanultak ,úgy gondolták hogy akkor ők minek igyekezzenek és Ők is kevesebbet tanultak. Így a második teszt eredménye csak egy elégséges 2-es lett.

A harmadik teszt után mindenki elégedetlen volt, mert mindenki kevesebbet tanult és mindegyik a többieket okolta az alacsony eredményekért . Tehát senki nem volt megelégedve és mindenki megbukott.

Ekkor a professzor azt mondta nekik, hogy a szocializmus ugyanilyen módon alapszik és azért fog az is megbukni . Mert ha a jutalom elég nagy,a szorgalom is nagyobb ahhoz, hogy valaki sikeres legyen. De ha egy kormány elveszi a jutalmat az igyekvőktől , hogy a lusta is jól járjon, senki nem
fogja törni magát , ha Ő azért kevesebbet kap.

Itt van még 5 nagyon tanulságos mondat:

1. Nem lehet a szegényeket sikeressé tenni azzal, hogy a gazdagabbakat kifosztod.

2. Ha kapsz valamit amiért neked nem kellett dolgoznod, azért egész biztos valaki másnak kellett megdolgozni.

3. A kormány nem tud adni senkinek semmit, addíg amíg azt valaki mástól el nem veszi először.

4. Semmit nem tudsz megsokszorosítani úgy, hogy először elosztod.

5. Ha a nép fele úgy gondolja, hogy nekik nem kell dolgozni mert a másik fele úgyis eltartja.... És mikor a másik fél rájön arra, hogy akármennyit dolgozik, a kormány a fizetésük felét arra költi állandóan, aki nem csinál semmit. Ez a kezdete annak, hogy az a nemzet a bukás felé halad.
Member
Gold: 343.00
Jun 16 2013 10:50am
Quote (CyberPunk666 @ Jun 16 2013 04:25pm)
vacilláltam az fb és e topic között, de ez eléggé lesüllyedt, szóval ide tolom be.

ezért lett bevezetve a közveszélyes munkakerülés fogalma!
de amúgy jó kis írás, le is mentettem
Member
Gold: 5,390.00
Jun 16 2013 10:50am
Quote (Senee @ Jun 16 2013 05:50pm)
ezért lett bevezetve a közveszélyes munkakerülés fogalma!
de amúgy jó kis írás, le is mentettem

te az vagy aki nem dolgozik, és még is sír
Member
Gold: 343.00
Jun 16 2013 10:54am
Quote (jarabekg @ Jun 16 2013 04:50pm)
te az vagy aki nem dolgozik, és még is sír

de nem igaz nem látod át mi a probléma

bár mint mérnök nem lesz gondod (és gondolom sose volt) a megélhetéssel

dolgoznék én ha lenne miért és az adóforintjaimmal nem fake pályázatokon keresztül a sok köcsög zsebét tömném
és akkor még amit kézhez kapok is arra elég, hogy ne haljak meg
Go Back To Magyar Topic List
Prev12392402412422431468Next
Add Reply New Topic New Poll