Quote (Moonflow @ 28 Jun 2011 11:06)
Ne igy csinald, imo. Szerintem elso backnel meg lehet sorc boots (semmikepp se ioniant rakj, sokat lattam mar, es nyomoreksak, imo) + mejai. Aztan masodik backbol rakjal egy needlessly large rodot, es utana rogton hextech es WotA, aztan Rylai's. A roddal gecinagyot ut a Q-d, es level 10 korul megvan, ami meg csak mid game eleje max. Rylai's utan Rabadon, es csak utana hourglass. Legalabbis szerintem.
6. itemnek pedig abyssal az idealis, szerintem.
én általában cipő + poti kombóval kezdem, tovább tudok maradni farmolni (ja meg vannak ap rúnáim és így asszem 10-12 apval kezdem a gamet, de most hirtelen elfelejtettem

). aztán utána hextech, ionian (Q nerf miatt imo kell a cd red), aztán attól függ, h megy, itt vagy force of nature vagy spirit visage vagy elkezdem a rabadont és a két armor közül játékfüggő, h melyiket tetszem rá ez után. aztán void staff és zhonya's a vége, de ez is cserélhető, játékfüggő.
VAGY
boots - hextech - WoTA - ionian - rabadon's/ spirit visage - rylai's. itt + life meg + life regen IS van és kevesebb az ap, armor viszont nincs sok.
inkább az elsőt szoktam játszani
This post was edited by zsansaccount on Jun 28 2011 07:55am