Quote (BmA_BeMyAngel @ 11 Apr 2017 23:38)
én a racionalitáson alapuló nacionalizmusban kezdek el hinni leginkább. nyilván legyenek a nők egyenjogúak, de ne kapjanak MÉG PLUSZ hatalmat és jogokat, női kvótákkal meg hasonló csicskaságokkal, mert ez szimplán szembemegy a biológiával és elbaszott tudománytalan posztmodernista ideológián alapul, erre meg nem kéne törvényeket hozni. az equality of opportunityben hiszek, nem az equality of outcomeban mint ami most nyugaton dominál.
helyet kell adni a racionális vitának, és igenis a tudományoknak kell dominálnia a döntéshozatalban, nem az ideológiáknak. oroszországban és kínában is 100millió halotthoz vezetett a kurvajó utópisztikus marxi ideológia bevezetése
az egészséges nacionalizmust meg szerintem át kéne venni az ázsiai országoktól európai szinten, hogy az ilyen erőszakos és ellenséges nemzeteket kívül tartsuk a saját országunkból. mondjuk nekem az ilyen imperialista háborúzgatások ugyanúgy kibaszottul nem tetszenek nekem a közelkeleten mert az is rengeteg problémát okoz, persze ennek a nacionalizmushoz nem sok köze van.
Amugy en tokre tudok azonosulni a gondolatvilaggal amit kepviselsz csak sokmindenben kicsit felszinesek a megallapitasaid, illetve abban biztos vagyok hogy a nacionalizmus kepunk teljesen mas
Kar h telefonrol vagyok, szivesen kifejtenem pedig a viagkepem