Quote (llllllllllll @ May 23 2016 08:03am)
:wacko:
Nincs veled bajom karan, de a sulis postjaid elegge visre hajaznak
Nem veletlenül irtam azt hogy ez az eddigi legmelyebb pontja az eletemnek. Meg az is jobb volt egy fokkal amikor hajnali 2-ig reaideltem napi szinten.
Azt remeltem nehezebb dolgokat tanulhatok, de rajöttem hogy csak azert nehezebb mert mennyisegre több az anyag. Hianyzik nekem belöle igy a kihivas resze.
Volt par tema amit megemlitett professzor ami erdekes volt (OLAP cube pl), de azok nyilvan nem volt
Quote (Senee @ May 23 2016 06:16am)
de lehet menni vele tovább és ha elérsz egy szintet utána már nem lesz gond a jó élet biztosítása :3
mindenképp előrébb leszel vele mint a csöves az utcán akinek semmije nincs és az összekoldult frankokból kell valahogy megoldania, hogy egyen is meg jusson is valamire
Semmiert nyilvan nem hagyom ott a sulit, ezert vartam addig amig kaptam egy olyan munkat amit elveznek is. Lett volna mas is (wordpress meg html "programming"), de azzal tenyleg nem jutnek semmire.
3 ev egyetem (4 mert iden valoszinü megbuknek), utana minimum 1 ev gyakorlat, es utana kerülnek egy junior pozicioba, ahol annyit keresnek mint most diploma nelkül.
Egyetlen megfontolasbol szerettem volna diplomat, hogy ha esetleg 50 evesen munkanelkülive valnek, akkor könnyebb lenne munkat talalni ugy.