d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Afk Dolgozok
Prev12324252627172Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 13 2016 12:33am
Quote (Karan2_Returned @ May 13 2016 04:59am)
Elsö munkaban fizetes kb ugyan annyi csak kiküldenenek folyton minden szar helyre es fizetnek utat+kajat meg vehetek ceges reszvenyeket 15%-al olcsobban amit utana szabadon el tudok adni. Ott tesztelni kene elsösorban java programokat ~1 honap kikepzes utan, ugy hogy minden project teljesen mas cegnel teljesen mas technologia, es a kikepzes nem fedi le ennek a töredeket sem. Itt lenne eselyem tovabblepni, 13 rang van, legalsorol kezdenek, de seggnyalassal, masok lejaratasaval, meg kemeny tulorazassal (heti ~80 ora, amiböl fölirsz mondjuk ~60at) lehet feljebbjutni. Emelle tömegesen veszik fel a dolgozokat, ha nem ferek be eppen egy projektre akkor "benchre" kerülök, ahol nem kell bemennem es kapok a fizetest, de ha tul sokaig vagyok benchen akkor kibasznak a picsaba, ugy hogy semmit nem tehetek ellene. Van egy egesz kampany csak arra szentelve hogy összegyüjtse az elegedetlen dolgozokat es a törtenetüket.

Masodik munkahelyen meg nincs hierarchia (karrier szempontjabol ez mondjuk minusz, fizetesemelest kaphatok, viszont nem kapok uj kinevezest), közösen dolgozunk egy csoportban a projekteken. Projektek között valogathatok, mivel olyan sokan akarnak weboldalt a cegtöl. Elsösorban front-end fejlesztönek szeretnenek, de azt mondtak ha megunom akkor valthatok masra is. Mas feladataim is lennenek (ezekböl is csak azokat csinalom amiket szeretnek), peldaul ügyfelekkel megbeszelni, hogy mi az elkepzelesük, es ha valami olyat szeretnenek ami nehezen vagy nem megvalosithato akkor segiteni nekik keresni egy megfelelö alternativat, vagy bemutatni a kesz oldalt.
Minden területen teljesen szabad kezem lenne, en döntök arrol milyen technologiakat es programokat hasznalok es hogyan dolgozok. Tiz eves a ceg, es meg mindig statupos feelingje van. Dolgozokra figyelnek, amikor bent voltam kb 2 meteres asztalok voltak es nem is mindnel ült valaki, de mondtak nekem hogy nemsokara beköltöznek egy emelettel följebbre is hogy levegösebb legyen az hely. Ezen a helyen negativum amit az elejen irtam, meg lattam par fura dolgot az irodaban ami kicsit aggaszt (duplo-epitmeny, jatekszamszerij+pisztolyok).

Ellege massziv az autizmus ebben a postban, no offense
Az elso cegre honnan szedsz ilyen infokat? Ezt az interju alatt meseltek mind?
Member
Gold: 1,630.69
May 13 2016 12:54am
Quote (llllllllllll @ May 13 2016 07:33am)
Ellege massziv az autizmus ebben a postban, no offense
Az elso cegre honnan szedsz ilyen infokat? Ezt az interju alatt meseltek mind?

2 mondatnal hosszabb post az mar alapbol autizmus? Egyebkent haverom meselt par dolgot, meg neten utanaolvastam, vannak oldalak ahol reviewolni lehet munkahelyet.

Quote (anyd @ May 13 2016 06:06am)
Hat en tuti a masodikat valasztanam

Szivem szerint en is, de masik helyen ~5 ev alatt meg tudnam duplazni a fizetesemet elvileg.

Quote (ecneB @ May 13 2016 06:08am)
Nekem a masodik jobban tetszik, szabad kezet kapsz egy csomo mindenben, nem unsz ra gyorsan, nekem stabilabbnak is tunik. A duplo epitmeny meg egyeb nyalanksagok meg fun, nem ertem, miert szolod le, foleg az autizmusodat figyelembe veve.

Szabad kez az mondjuk azt is magabafoglalja hogy több felelössegem lenne es tisztaban kellene lennem a dönteseim kihatasaval.
Member
Gold: 5,302.77
May 13 2016 01:00am
Quote (Karan2_Returned @ May 13 2016 05:59am)
Elsö munkaban fizetes kb ugyan annyi csak kiküldenenek folyton minden szar helyre es fizetnek utat+kajat meg vehetek ceges reszvenyeket 15%-al olcsobban amit utana szabadon el tudok adni. Ott tesztelni kene elsösorban java programokat ~1 honap kikepzes utan, ugy hogy minden project teljesen mas cegnel teljesen mas technologia, es a kikepzes nem fedi le ennek a töredeket sem. Itt lenne eselyem tovabblepni, 13 rang van, legalsorol kezdenek, de seggnyalassal, masok lejaratasaval, meg kemeny tulorazassal (heti ~80 ora, amiböl fölirsz mondjuk ~60at) lehet feljebbjutni. Emelle tömegesen veszik fel a dolgozokat, ha nem ferek be eppen egy projektre akkor "benchre" kerülök, ahol nem kell bemennem es kapok a fizetest, de ha tul sokaig vagyok benchen akkor kibasznak a picsaba, ugy hogy semmit nem tehetek ellene. Van egy egesz kampany csak arra szentelve hogy összegyüjtse az elegedetlen dolgozokat es a törtenetüket.

Masodik munkahelyen meg nincs hierarchia (karrier szempontjabol ez mondjuk minusz, fizetesemelest kaphatok, viszont nem kapok uj kinevezest), közösen dolgozunk egy csoportban a projekteken. Projektek között valogathatok, mivel olyan sokan akarnak weboldalt a cegtöl. Elsösorban front-end fejlesztönek szeretnenek, de azt mondtak ha megunom akkor valthatok masra is. Mas feladataim is lennenek (ezekböl is csak azokat csinalom amiket szeretnek), peldaul ügyfelekkel megbeszelni, hogy mi az elkepzelesük, es ha valami olyat szeretnenek ami nehezen vagy nem megvalosithato akkor segiteni nekik keresni egy megfelelö alternativat, vagy bemutatni a kesz oldalt.
Minden területen teljesen szabad kezem lenne, en döntök arrol milyen technologiakat es programokat hasznalok es hogyan dolgozok. Tiz eves a ceg, es meg mindig statupos feelingje van. Dolgozokra figyelnek, amikor bent voltam kb 2 meteres asztalok voltak es nem is mindnel ült valaki, de mondtak nekem hogy nemsokara beköltöznek egy emelettel följebbre is hogy levegösebb legyen az hely. Ezen a helyen negativum amit az elejen irtam, meg lattam par fura dolgot az irodaban ami kicsit aggaszt (duplo-epitmeny, jatekszamszerij+pisztolyok).

Az első opció eléggé ügynöki rendszernek tűnik, inkább azoknak való, akik kellően motiváltak és képesek átmászni a másikon. Ha nyugodtabb életre vágysz, akkor a második jobban passzol hozzád.
Member
Gold: 280.00
May 13 2016 01:02am
Quote (Karan2_Returned @ May 13 2016 07:54am)
2 mondatnal hosszabb post az mar alapbol autizmus? Egyebkent haverom meselt par dolgot, meg neten utanaolvastam, vannak oldalak ahol reviewolni lehet munkahelyet.

Szivem szerint en is, de masik helyen ~5 ev alatt meg tudnam duplazni a fizetesemet elvileg.

Szabad kez az mondjuk azt is magabafoglalja hogy több felelössegem lenne es tisztaban kellene lennem a dönteseim kihatasaval.

Biztos, nyugodt állás >>> fizetés

Mintha a második opcióval nem keresnél annyit hogy bőven kényelmesen megélj...
Member
Gold: 2,496.00
May 13 2016 01:18am
Quote (Karan2_Returned @ May 13 2016 05:59am)

most vagy fiatal, most tudod szarra dolgozni magad kulonosebb kovetkezmenyek nelkul

ha tenyleg lehet elore lepni az elsonel akkor ott van ertelme adolgoknak
Member
Gold: 5,390.00
May 13 2016 01:25am
Quote (TresholdOfUniverse @ May 13 2016 08:18am)
most vagy fiatal, most tudod szarra dolgozni magad kulonosebb kovetkezmenyek nelkul

ha tenyleg lehet elore lepni az elsonel akkor ott van ertelme adolgoknak

szarradolgozza magat fiatal koraban, oreg koraban meg majd amikor mar se baratai se kedve nincs semmihez meg majd lesz penze amivel nem tud mit kezdeni

so worth it
Member
Gold: 280.00
May 13 2016 01:27am
Quote (jarabekg @ May 13 2016 08:25am)
szarradolgozza magat fiatal koraban, oreg koraban meg majd amikor mar se baratai se kedve nincs semmihez meg majd lesz penze amivel nem tud mit kezdeni

so worth it

Azért elképzelhetnél egy olyan szituációt ahol nem saját lakásban laksz, és 0 forintal segítenek a szüleid
Member
Gold: 5,390.00
May 13 2016 01:31am
Quote (anyd @ May 13 2016 08:27am)
Azért elképzelhetnél egy olyan szituációt ahol nem saját lakásban laksz, és 0 forintal segítenek a szüleid

1 olyan kurvanagy differencia nem lehet
2 ha gyujtesz valamire, mert valamiert nagyon fontos penz (mondjuk hogy sajat ceget alapits) akkor van csak ertelme tobb penzt keresni, egyebkent kifizeted lakast minden szart, es svejcben akkor is marad penzed evi 2x utazni

erdemesebb az alapjan donteni, hogy milyen munkakorulmenyek kozt szeretnel dolgozni
mennyire kell, hogy megmondjak hogy mit csinalj, mennyire szeretsz szabadon dolgozni, mennyire van szukeged sok szakmai utmutatasra etc....

penz meg ugy is jonni fog ha lesz tapasztalatod, a fitalsagod sosem fog visszajonni, es gyorsan eltelik egy allasban amit utalsz
Member
Gold: 1,630.69
May 13 2016 01:35am
Quote (-joey- @ May 13 2016 08:00am)
Az első opció eléggé ügynöki rendszernek tűnik, inkább azoknak való, akik kellően motiváltak és képesek átmászni a másikon. Ha nyugodtabb életre vágysz, akkor a második jobban passzol hozzád.

Elsö hely az egy amerikai consulting ceg lenne. Mas embereken atmaszni tulajdonkeppen nem zavarna, csak nem is vagyok tul jo benne. De lehet pont ezert jott tenne ez a kompetitiv jellegü munka.

Quote (anyd @ May 13 2016 08:02am)
Biztos, nyugodt állás >>> fizetés

Mintha a második opcióval nem keresnél annyit hogy bőven kényelmesen megélj...

Elsö cegnel evi 57120 chf (~16.3m) az ajanlat, erre rajön amiket irtam (reszvenyek, utazasi költseg), meg ha jol dolgozok vagy tulorazok arra is kapok bonuszt, es evente fix allasemeles csak azert hogy ott vagyok a cegnel, elöreleptetesnel meg több.

Masik cegtöl nem kaptam meg a konkret szerzödest, de azt mondtak hogy a munkapiachoz viszonyitva fair a fizetes, ez valahol 52000 (~14.9m) körül van. Itt is kapnek par juttatast mint peldaul havi 2x masszazs, evi 1m amit kepzesekre es tovabbtanulasra (aminek a munkahoz köze van) költhetek, ehhez meg extra szabadsag is rendelkezesemre allna az alap 5 het mellett. Fizetesemeles az viszont nincs kilatasban a következö 3 evre.

En a minimalber feleböl is megelnek, de attol meg zsido a verem.

Quote (anyd @ May 13 2016 08:27am)

Sajat lakashoz 20-30 evig kene sporolnom, az amugy se lesz egy joideig.

This post was edited by Karan2_Returned on May 13 2016 01:37am
Member
Gold: 2,496.00
May 13 2016 01:35am
Quote (jarabekg @ May 13 2016 08:25am)

so worth it

en ugy vettem ki a leirasbol hogy o szeretne elorelepni

es elorelepni most tud, hogy a kesobbiekben csaladostul mindenestul mar legyen egy jo alapja es nekelljen megszakadni. nem az a lenyeg hogy mennyi penzt rak felre, hanem az hogy hanyat lep a szamarletran

Go Back To Magyar Topic List
Prev12324252627172Next
Add Reply New Topic New Poll