Quote (-joey- @ May 13 2016 08:00am)
Az első opció eléggé ügynöki rendszernek tűnik, inkább azoknak való, akik kellően motiváltak és képesek átmászni a másikon. Ha nyugodtabb életre vágysz, akkor a második jobban passzol hozzád.
Elsö hely az egy amerikai consulting ceg lenne. Mas embereken atmaszni tulajdonkeppen nem zavarna, csak nem is vagyok tul jo benne. De lehet pont ezert jott tenne ez a kompetitiv jellegü munka.
Quote (anyd @ May 13 2016 08:02am)
Biztos, nyugodt állás >>> fizetés
Mintha a második opcióval nem keresnél annyit hogy bőven kényelmesen megélj...
Elsö cegnel evi 57120 chf (~16.3m) az ajanlat, erre rajön amiket irtam (reszvenyek, utazasi költseg), meg ha jol dolgozok vagy tulorazok arra is kapok bonuszt, es evente fix allasemeles csak azert hogy ott vagyok a cegnel, elöreleptetesnel meg több.
Masik cegtöl nem kaptam meg a konkret szerzödest, de azt mondtak hogy a munkapiachoz viszonyitva fair a fizetes, ez valahol 52000 (~14.9m) körül van. Itt is kapnek par juttatast mint peldaul havi 2x masszazs, evi 1m amit kepzesekre es tovabbtanulasra (aminek a munkahoz köze van) költhetek, ehhez meg extra szabadsag is rendelkezesemre allna az alap 5 het mellett. Fizetesemeles az viszont nincs kilatasban a következö 3 evre.
En a minimalber feleböl is megelnek, de attol meg zsido a verem.
Quote (anyd @ May 13 2016 08:27am)
Azért elképzelhetnél egy olyan szituációt ahol nem saját lakásban laksz, és 0 forintal segítenek a szüleid
Sajat lakashoz 20-30 evig kene sporolnom, az amugy se lesz egy joideig.
This post was edited by Karan2_Returned on May 13 2016 01:37am