Quote (llllllllllll @ 9 Sep 2015 23:18)
Rofl, nekem gyakornokira nem volt semmi ilyen, foallasra is csak a group meg teamleaderrel kellett dumcsiznom
Te meselted a palyakezdo csajt akinek tobb olyan kerdest tettek fel, hogy hol dolgozott, milyen fonokei voltak, hogy jott ki a munkatarsakkal?
Es minden ilyen kerdes utan tisztaztak, hogy palyakezdo, aztan 5 perc mulva jott a kovi ilyen kerdes
Ja nem, ez szerintem apameknal volt
Voltam kb 5 helyen (6-7) interjún és ezek közül a bosch RENDES interjúja a legszarabb.
Ahova most felvettek az meg a legjobb verzió volt. Olyan cégnél fogok dolgozni, ahol a tulajdonosok és egyben a főnökség mérnökök, és nem menedzserek.
Itt olyan volt a hr-es is az interjún, hogy csak vezette azt, hogy eredményes legyen, de olyan légkörben, hogy totál felszabadultak kellemeset beszélgettünk, annyira jó volt az egész, hogy komolyan sajnáltam, hogy nem tart még 1-2 órát a dolog és tök vidáman jöttem ki.
Ehhez képest a boschnál volt 3 órás angol interjúm, és minden percét gyűlöltem. Totál kifárasztott testileg és lelkileg is.
A boschnál 2 jó interjúm volt (nem volt hres csak a főnök), de összességében azok is gyengébbek voltak a többi cégénél.
This post was edited by CyberPunk666 on Sep 9 2015 03:24pm