Quote (BmA_BeMyAngel @ 25 May 2015 07:05)
elarulom neked mi a problemad forrasa
sikerült meggyőznöd magad az évek alatt hogy te mennyire jól nézel ki és mekkora sztár vagy, amiben lehet hogy van is valami de az tökmindegy, nem mész vele semmire az életben igazából, pont emiatt mert ekkora az egod
neked sokkal fontosabb hogy ezt a hamis énképet fenntartsd magadról mint az hogy próbálkozzál csajoknál, mert akkor megvan az esélye hogy sérülni fog ez a magadban felalkotott imázs
szóval először talán azzal kezdjél valamit hogy ne folyton a külsődön járjon az eszed és ne azzal foglalkozz, mondjuk ne járj 1 hónapig kondiba hogy szokd kicsit, (habár tudom hogy ez ki fogja baszni a biztosítékot és egyből elutasítja az egod) utána újrakezdheted
onnan tudom hogy nekemis voltak ugyanilyen viselkedési formáim régenben, és az a baj hogy itt sokan erre még rá is játszanak neked a fórumon hogy "HA NEKEM ILYEN TESTEM LENNE" meg etc, pedig ezzel annak ellenére hogy a pillanatban lehet jól esik neked mert megerősíti az egodat, csak ártanak vele hosszútávon
persze ez nem azt jelenti hogy ez megis oldja a problémát, de legalább elindulsz a kevesebb mentális szenvedés felé, mert ez tulajdonképpen szinte már egy betegség ami a childhood abuseidből származik, és valószínűleg hosszú lesz még az út mire normálisan funkcionáló emberré válsz (de az is lehet hogy csak ennyi kell)
vagy pedig maradj ilyen és szenvedj, hf. ha nem változtatsz semmit akkor tuti hogy magától nem fog változni semmi
Mindenki dicsöítse ezt az embert!