Quote (Psyclon @ 18 May 2014 19:13)
magyaráznám, dehát focista vagy.
Nézzük: A boltba nekünk meg van rendelve minden napra a fél kilós kenyér.
Kérdem én. MI A JÓ KURVA ANYÁDÉRT ENNÉM A TEGNAPIT HA MARADT BELŐLE MIKÖZBEN OTT VAN A FRISS?
Ne legyetek már retardáltak könyörgöm.
A másik meg /mondjuk hiába is mondom/, hogy marad a fél kilós kenyérből 2-3 szelet és az van kibaszva. várjál, most akkor kidobtam a kukába 30 forintot?
Ha ilyen nyomorék csóró gecik vagytok, / értem itt a nagy ugatókra / adjatok bankszámlát, majd utalom az aprót.
komolyan mondom... szánalmas hogy ilyen miatt nekem estek.
Igaz én vagyok a hülye hogy leállok veletek vitatkozni ilyen szarságon.
Ahogy már irtam... egyed bazdmeg a száraz, szikkadt fagyasztott szart én ugyan nem szólok bele. Ha te ennek örülsz hát örülj és verd a melled hogy sporoltál pár forintot.
Ja és nem kell ugy elképzelni, hogy ott a maradék kenyér és az megy a kukába... zacskóban el van a kenyér tartó felett és rá pár napra kuka.
Vagy, / ez is tetszeni fog / takaritónőnk elviszi haza az állatainak. Na?? Na?? gyertek essetek nekem ez miatt is. / adok alapot: száraz kenyérrel fizetünk a takaritónőnek /
Idióták.
Azért eszed meg a másnapi kenyeret mert nem akarsz pazarolni.
Ha másnapi kenyeret eszel de ott van mellette a friss, az nem spórolás, hanem a pazarlás megelőzése.
Ha te minden nap 30-50 forintot kidobsz a kukába, akkor minden nap utalgasd inkább el nekem, pár hét alatt összejön annyi hogy mondjuk tudok a motoromba egy teli tanknyi benzint fröccsenteni ami elég majdnem 1,5 hétig és akkor hasznos dolgot csináltam és nem pazaroltam el azt a pénzt a nagy büdös semmire. Ez nem spórolás hanem csak használom az eszemet, de egy ÚSZÓMESTERNEK(látod te szerencsétlen, itt jön ki hogy nem a foglalkozás számít hanem a józan paraszt ész, csak neked a józan kimaradt belőle meg az ész is..) minek is magyarázom ezt hiszen csak a vízet nézed egész nap a razer sapkádban.
Amúgy meg a takaritónős mondatból lejött hogy te kb a kisujjadat sem mozdítod meg mert beleverik a szádba a sült galambot minden egyes nap.
Szívesen megnézném hogy 70k pénzből hogyan élsz egy hónapig. De inkább 2 hetet sem adnék és négykézláb másznál vissza anyádékhoz meg a takaritónő szoknyája alá.
This post was edited by Smat on May 18 2014 03:10pm