Jo nyilvan en vagyok a hulye, siman ertheto, hogy valakvel elmegyek kettesben valahova, aki kismillioszor megalazott nem hogy csak szemtol szembe, de meg nyilvanosan is, mikozben lenne egy csomo masik ember, aki szivesen latna engem, meg en is szivesen latnam ot.
Najo, nem fecserlem tovabb szot, azert eleg szomoru hogy nem lett ennyi ido alatt egy walloftextes topicbol legalabb 30 oldalas.
Quote (BmA_BeMyAngel @ Sep 30 2013 01:56am)
szoval, most elvonatkoztatva ricingertöl, ha lemegyek valakivel valahova 3 napra az azt jelenti hogy én rá vagyok utalva teljesen, senki mással nem tudok menni nyaralni, 1 fos az életem mert nem 10 emberrel megyek egyszerre, vagy igazából nemis értem hogy miről beszélsz. tudom hogy csak az indulatokat akarod itt szitani mert egy ostoba fajanko vagy, de azert ennel erösebben is probalkozhatnal
en csak azt mondom, hogyha valakirol kismillioszor leirom hogy a vilag legynomorultabb embere, nem valoszinu hogy elmennek vele nyaralni kettesbe, meg akkor is ha tudom rolad, hoyg szereted anyagilag kihasznalni azt a szerencsetlen nyomorultat, es kapora jon egy balatoni nyaralas.
Csak aztan az egeszet beallitod ugy, mint ha alapbol te tennel neki szivesseget, o vegig fasz lett volna veled, es igazabol tok jogos hogy megverted.
Igen, tudjuk hogy rici gecira szanalmas idegesito kis fasz, de ezt inkabb ugy oldja meg az ember hogy ignoralja, nem ugy hogy elmegy megy vele udulni.
This post was edited by jarabekg on Sep 29 2013 07:02pm