d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Ha Holnap Lenne A Választás > Kire Szavaznál?
Prev1232425262748Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 19,009.07
Trader: Trusted
Oct 9 2012 06:42am
Quote (Senee @ 9 Oct 2012 14:35)
nem szavaznak
ha nem éri el az érvényességi határt akkor baszhatja az összes párthű kurvaannya emberke a retkes cigány hugát

ebből indulsz ki te is, hogy úgyis megszavaznak, meg mindenki ebből indul ki akinek van egy kis esze és akár át is látja a dolgot, hogy semmi értelme fidesz-mszpzni
és ezzel jól fent is tartják ezt a fasdzom rendszert, mert érvényes lesz és megy minden ugyanúgy tovább ahopgy eddig ment

Igazán radikális-párthű szavazói leginkább a Fidesznek és a Jobbiknak vannak. Rendelkeznek akkora táborral, hogyha csak ők mennek el szavazni, akkor is sikeres lesz a választás. Nekik meg nem fogod megmagyarázni, hogy neki jobb lesz, ha nem mennek el szavazni. Az MSZP elásta magát az elmúlt 8 évben (vagy a Fidesz ásta el őket, részletkérdés), szóval nekik alig vannak aktív szavazóik. Ha az lenne, amit te mondasz, akkor lenne egy 60%-os Fidesz, 30%-os Jobbik, 9%-os MSZP és 1% lmp. Szép világ lenne.
Member
Gold: 343.00
Oct 9 2012 06:42am
Quote (beni @ Oct 9 2012 12:37pm)
Mi a faszt olvasok.

Szavazz akkor olyanra, aki még nem játszotta el a bizalmad. Vagy indulj te a választásokon, hiszen tudod: mindenki választhat és választható.

De ez a fröcsögés, hogy én 2002-ben is megmondtam, hogy szar a rendszer (miközben persze fingom nincs, hogy mit lehetne tenni ellene) sirám semmivel nem előremutatóbb, mint választani a fidesz és mszp között.

jaj ez is a kedvencem mikor ezzel jönnek
hogy ha olyan okos vagyok induljak én lol

én nem ezért tanultam és nem is tanultam ezekről ennyit és olyan formában és nem is erre tettem az életem, hogy vezető legyek
hát nehogymár az ő balfaszságukat nekem kelljen megoldani... én hozzak megoldást...
ne basszál már fel

az átlag ember azt érzi, hogy nem jó és igaza van baszmdeg... DE NE AZ ÁTLAGEMBERTŐL VÁRJÁL MÁR MEGOLDÁST BASZMDEG... HÁT AKKOR ITT MINDENKI KÖZGAZDÁSZ+SZOCIOLOGUS+POLITOLOGUS kéne legyen baszdmeg
attól, hogy a rohadt retkes paraszt érzi, hogy szar van attól még nem fogja tudni, hogym i a megoldás mert nincs képesítése rá... akinek meg van az meg elkezdi ezt pofázni.......... hogy akkor pofázzak ha tudom a megoldást
NEM A Z ÉN DOLGOM BASZMDEG HANEM AZÉ AKI ODA BEÜLT ÉS ELVÁLLALTA AZT HOGY VEZETI EZT A RETEK ORSZÁGOT
Member
Gold: 6,440.13
Oct 9 2012 06:44am
Quote (RiNGiSpiLeR @ Oct 9 2012 01:42pm)
Igazán radikális-párthű szavazói leginkább a Fidesznek és a Jobbiknak vannak. Rendelkeznek akkora táborral, hogyha csak ők mennek el szavazni, akkor is sikeres lesz a választás. Nekik meg nem fogod megmagyarázni, hogy neki jobb lesz, ha nem mennek el szavazni. Az MSZP elásta magát az elmúlt 8 évben (vagy a Fidesz ásta el őket, részletkérdés), szóval nekik alig vannak aktív szavazóik. Ha az lenne, amit te mondasz, akkor lenne egy 60%-os Fidesz, 30%-os Jobbik, 9%-os MSZP és 1% lmp. Szép világ lenne.

Szerintem sokkal több MSZP és LMP lesz. Attól még, hogy valaki kiábrándult az MSZP-ből, vagy a FIDESZ-ből nem jelenti azt, hogy a szavazófülke magányában nem rájuk fog voksolni az utolsó pillanatban.
Member
Oct 9 2012 06:46am
kíváncsi vagyok mennyi suspit kapok :XD:XDF:XD:XDGX
Member
Gold: 19,009.07
Trader: Trusted
Oct 9 2012 06:47am
Quote (beni @ 9 Oct 2012 14:44)
Szerintem sokkal több MSZP és LMP lesz. Attól még, hogy valaki kiábrándult az MSZP-ből, vagy a FIDESZ-ből nem jelenti azt, hogy a szavazófülke magányában nem rájuk fog voksolni az utolsó pillanatban.

Nyílván... én csak Senee féle változat következményeit mondtam (de nem az lesz, amit ő mond, ofc)

Szerintem 40-25-25-8-2 (F-J-M-L-egyéb) lesz a felállás nagyjából 2014-ben.
Member
Gold: 6,440.13
Oct 9 2012 06:48am
Quote (Senee @ Oct 9 2012 01:42pm)
jaj  ez is a kedvencem mikor ezzel jönnek
hogy ha olyan okos vagyok induljak én lol

én nem ezért tanultam és nem is tanultam ezekről ennyit és olyan formában és nem is erre tettem az életem, hogy vezető legyek
hát nehogymár az ő balfaszságukat nekem kelljen megoldani... én hozzak megoldást...
ne basszál már fel

az átlag ember azt érzi, hogy nem jó és igaza van baszmdeg... DE NE AZ ÁTLAGEMBERTŐL VÁRJÁL MÁR MEGOLDÁST BASZMDEG... HÁT AKKOR ITT MINDENKI KÖZGAZDÁSZ+SZOCIOLOGUS+POLITOLOGUS kéne legyen baszdmeg
attól, hogy a rohadt retkes paraszt érzi, hogy szar van attól még nem fogja tudni, hogym i a megoldás mert nincs képesítése rá... akinek meg van az meg elkezdi ezt pofázni.......... hogy akkor pofázzak ha tudom a megoldást
NEM A Z ÉN DOLGOM BASZMDEG HANEM AZÉ AKI ODA BEÜLT ÉS ELVÁLLALTA AZT HOGY VEZETI EZT A RETEK ORSZÁGOT

Jaj, mert aztán mindenki közgazdász-jogász doktor a parlamentben, mi?

Zagyva Gyula például villanyszerelő. Szegedi Csanád is történelem szakot végzett.

Az a baj, hogy neked elgondolásod sincs arról, hogy mit kéne tenni. A kis környezetedben se teszel semmit azért, hogy normális világot kreálj magadnak, de azért az egész országot fosnak titulálod, csak mert úgy a legegyszerűbb. Szerintem fejezd be a sírást és kezdj valamit az életeddel. Meglátod máris könnyebb lesz szemlélni a forint gyengülésének hírét.
Member
Oct 9 2012 06:50am

Én akkor is ezt fogom hirdetni
Majd beszerzek 2013 vége felé ilyen festéket és ki is mázolom itt jól látható helyekre is

Regelek több fórumra és terjesztem ezt, hátha lesz még olyan aki ilyen fiatalon kilátástalannak érzi a helyzetét és más városokban is kifestené ezt a falakra

Bassza meg mindenki a jó kurva annyát aki ezt a buzi rendszert szupportálja
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Oct 9 2012 06:51am
Quote (tevetava @ Oct 9 2012 02:41pm)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
én egyre jobban bírlak

en bazurt és az okos postjait bírom egyre jobban :)
Member
Gold: 411.00
Oct 9 2012 06:52am
Quote (Senee @ 9 Oct 2012 14:50)
http://3.imgland.net/7do25K.png

Én akkor is ezt fogom hirdetni
Majd beszerzek 2013 vége felé ilyen festéket és ki is mázolom itt jól látható helyekre is

Regelek több fórumra és terjesztem ezt, hátha lesz még olyan aki ilyen fiatalon kilátástalannak érzi a helyzetét és más városokban is kifestené ezt a falakra

Bassza meg mindenki a jó kurva annyát aki ezt a buzi rendszert szupportálja

so edgy
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2012 06:53am
Quote (SummertimeClothes @ 9 Oct 2012 14:52)
so edgy

le edgy face
Go Back To Magyar Topic List
Prev1232425262748Next
Add Reply New Topic New Poll