Quote (beni @ Oct 9 2012 12:37pm)
Mi a faszt olvasok.
Szavazz akkor olyanra, aki még nem játszotta el a bizalmad. Vagy indulj te a választásokon, hiszen tudod: mindenki választhat és választható.
De ez a fröcsögés, hogy én 2002-ben is megmondtam, hogy szar a rendszer (miközben persze fingom nincs, hogy mit lehetne tenni ellene) sirám semmivel nem előremutatóbb, mint választani a fidesz és mszp között.
jaj ez is a kedvencem mikor ezzel jönnek
hogy ha olyan okos vagyok induljak én lol
én nem ezért tanultam és nem is tanultam ezekről ennyit és olyan formában és nem is erre tettem az életem, hogy vezető legyek
hát nehogymár az ő balfaszságukat nekem kelljen megoldani... én hozzak megoldást...
ne basszál már fel
az átlag ember azt érzi, hogy nem jó és igaza van baszmdeg... DE NE AZ ÁTLAGEMBERTŐL VÁRJÁL MÁR MEGOLDÁST BASZMDEG... HÁT AKKOR ITT MINDENKI KÖZGAZDÁSZ+SZOCIOLOGUS+POLITOLOGUS kéne legyen baszdmeg
attól, hogy a rohadt retkes paraszt érzi, hogy szar van attól még nem fogja tudni, hogym i a megoldás mert nincs képesítése rá... akinek meg van az meg elkezdi ezt pofázni.......... hogy akkor pofázzak ha tudom a megoldást
NEM A Z ÉN DOLGOM BASZMDEG HANEM AZÉ AKI ODA BEÜLT ÉS ELVÁLLALTA AZT HOGY VEZETI EZT A RETEK ORSZÁGOT