d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Healthy Lifestyle
Prev1232425262729Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 4 2012 03:44am
Quote (xGurke @ 4 Oct 2012 11:41)
neee bazdmeg, már itt is tassasin

Sok értelme van a postblockernek ha nem használod.
Member
Oct 4 2012 03:50am
Quote (Rawen @ Oct 4 2012 09:44am)
Sok értelme van a postblockernek ha nem használod.

új oprencert raktam fel :c megint látom a sok balfaszt
Member
Oct 4 2012 03:51am
Quote (jarabekg @ Oct 4 2012 09:38am)
tass te retardált szardarab

ha nem ennénk állatot nem is lenne ennyi állat, nem mindegy hogy egyáltalán jogot kapnak az életre, vagy meg sem születnek? Jobb lenne, hogy ha te sem születsz meg tbh, mint hogy élj egy darabig, aztán valaki lemészároljon, de egy átlag élőlényre ez nem igaz

egyébként meg a kruva gümős fogaidnak köszönheted, hogy egyáltalán beszélni tudsz, ha az ember nem lenne mindenevő biztos nem jut el a földi evolúció csőúcsra, ez a természet rendje, te rászólsz a gepárdra, hogy ne vadássza le szegény gazellát, mert akkor egy rohadt gyilkos lesz?

ÉN SE ESZEK HÚST, TE RETARDÁLT SZARDARAB
mondjuk engem kurvára nem érdekelnek az állatok, csak egyszerűen nem eszek
Member
Gold: 3.03
Oct 4 2012 04:15am
Quote (Genthor @ 3 Oct 2012 21:11)
De növényt ölni ofc nem okoz problémát.

Quote (jarabekg @ 4 Oct 2012 11:38)
tass te retardált szardarab

ha nem ennénk állatot nem is lenne ennyi állat, nem mindegy hogy egyáltalán jogot kapnak az életre, vagy meg sem születnek? Jobb lenne, hogy ha te sem születsz meg tbh, mint hogy élj egy darabig, aztán valaki lemészároljon, de egy átlag élőlényre ez nem igaz

egyébként meg a kruva gümős fogaidnak köszönheted, hogy egyáltalán beszélni tudsz, ha az ember nem lenne mindenevő biztos nem jut el a földi evolúció csőúcsra, ez a természet rendje, te rászólsz a gepárdra, hogy ne vadássza le szegény gazellát, mert akkor egy rohadt gyilkos lesz?

ne mondjatok már ilyen hülyeségeket...
hát igen, inkább ne szülessenek meg, mint hogy azért tartsák őket, hogy le legyenek mészárolva...
az, hogy meg tudsz enni mindent, az kb. olyan, mint a 'B' terv. Ha olyan körülmények között vagy, akkor legyen lehetőséged.
most el tudod dönteni, hogy gyilkolással és kínzással oldod meg a dolgot, vagy nélküle.
a gepárd egy ösztönlény, te pedig (elvileg) tudsz morális, erkölcsi és intellektuális döntéseket hozni. (bár magadat párhuzamba hozni egy gepárddal... nos ez megkérdőjelezi mindezt)

Quote (xGurke @ 4 Oct 2012 11:51)
ÉN SE ESZEK HÚST, TE RETARDÁLT SZARDARAB
mondjuk engem kurvára nem érdekelnek az állatok, csak egyszerűen nem eszek

máris jobban kedvellek. annak ellenére, hogy úgy viselkedsz sokszor, mint egy gyökér.
Member
Oct 4 2012 04:20am
Quote (TassassinHc @ Oct 4 2012 10:15am)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/391711_464205596953551_736782637_n.jpg

ne mondjatok már ilyen hülyeségeket...
hát igen, inkább ne szülessenek meg, mint hogy azért tartsák őket, hogy le legyenek mészárolva...
az, hogy meg tudsz enni mindent, az kb. olyan, mint a 'B' terv. Ha olyan körülmények között vagy, akkor legyen lehetőséged.
most el tudod dönteni, hogy gyilkolással és kínzással oldod meg a dolgot, vagy nélküle.
a gepárd egy ösztönlény, te pedig (elvileg) tudsz morális, erkölcsi és intellektuális döntéseket hozni. (bár magadat párhuzamba hozni egy gepárddal... nos ez megkérdőjelezi mindezt)

máris jobban kedvellek. annak ellenére, hogy úgy viselkedsz sokszor, mint egy gyökér.

allergiás vagyok az olyan retardált balfaszokra mint te, akik azt hiszik, hogy tudnak érvelni, értelmesen kommunikálni, közbe meg csak szajkózzák a saját faszságaikat
Member
Oct 4 2012 04:27am
Quote (xGurke @ 4 Oct 2012 12:20)
allergiás vagyok az olyan retardált balfaszokra mint te, akik azt hiszik, hogy tudnak érvelni, értelmesen kommunikálni, közbe meg csak szajkózzák a saját faszságaikat

értem és elnézést.
ez volt az első bővített mondatod felém.

azt hiszem, ez egy gyönyörű barátság kezdete ;) - ebéd, valamikor?

ellenben az én szar érveimmel, tőled még egy ennyire gyenge sem hangzott el.
kíváncsi vagyok a véleményedre (tényleg).
Member
Oct 4 2012 04:39am
Quote (TassassinHc @ Oct 4 2012 10:27am)
értem és elnézést.
ez volt az első bővített mondatod felém.

azt hiszem, ez egy gyönyörű barátság kezdete ;) - ebéd, valamikor?

ellenben az én szar érveimmel, tőled még egy ennyire gyenge sem hangzott el.
kíváncsi vagyok a véleményedre (tényleg).

az előbb írtam le :)
Member
Gold: 33,265.80
Oct 4 2012 02:07pm
Na akkor leirom en mit gondolok errol:

A hus egy luxus, egy olyan dolog amit az ipari tarsadalmunk szeles korben, nagy mennyisegben elerhetove tett. A jelenlegi husfogyasztas egesz biztosan fenntarthatatlan lesz az ido mulasaval es az olajtartalekaink csokkenesevel. En nagyon szeretnek vega lenni, de imadom a hust es nem tudnek teljesen lemondani rola. Idovel viszont kenytelenek leszunk egy olyan eletmodra visszaterni ahol az etrendunk nagyreszet a novenyek teszik majd ki.
Member
Oct 4 2012 02:42pm
Quote (josheide @ 4 Oct 2012 22:07)

A hus egy luxus, egy olyan dolog amit az ipari tarsadalmunk szeles korben, nagy mennyisegben elerhetove tett. A jelenlegi husfogyasztas egesz biztosan fenntarthatatlan lesz az ido mulasaval es az olajtartalekaink csokkenesevel. En nagyon szeretnek vega lenni, de imadom a hust es nem tudnek teljesen lemondani rola. Idovel viszont kenytelenek leszunk egy olyan eletmodra visszaterni ahol az etrendunk nagyreszet a novenyek teszik majd ki.

DAT!

amúgy, imádtam a húst.
tehát amikor otthon laktam, és anyu megkérdezte, hogy mi legyen a vacsi, akkor ilyen válaszok érkeztek: anyukááám, húst hússal!! mégis mire gondoltál?

szvsz próbáld ki, milyen magadtól lemondani róla. (egyszerűbb is lesz, mint amikor külső okok - mint, amit említettél is - kényszerítenek)
Member
Gold: 411.00
Oct 4 2012 02:43pm
Quote (josheide @ 4 Oct 2012 22:07)

de ez meg a mi eletunkben vagy wat
Go Back To Magyar Topic List
Prev1232425262729Next
Add Reply New Topic New Poll