Quote (Lajo @ Dec 26 2009 01:47am)
Erre nem reagáltam, pedig fontos kérdés. Ez teljesen hibás felfogás, ez nem "csak egy fórum", hanem egy kommunikációs csatorna, mint a telefon, email, vagy akár az élő beszéd. Ez is "rl". Attól még, hogy az anonimitás védelme mögé bújva úgy érzed, bármit megtehetsz, a drót másik végén hús-vér emberek ülnek, akiket ugyanúgy meg tudsz bántani, mint mondjuk egy személyes beszélgetés alkalmával. Aki ezt nem ismeri fel, az vagy nagyon korlátolt, vagy nagyon antiszociális, szerencsére egyik állapot sem végleges, sokan kinövik ezeket a hibákat és normális fórumozók lesznek. A lopás-téma egyébként ugyanez. Többször kérdezted tőlem, hogy miért bannolják az accountjaidat, amikor semmit nem csináltál velük. A válaszom erre az volt, hogy viselkedj normálisan, és meglátjuk. Amíg nem vagy képes a kulturált fórumozás minimumát teljesíteni, addig ne legyenek neked se elvárásaid. Ez az accountod is hajszálon függ, nem is tudom, miért nem szóltam Paulnak a múltkori náci videódnál.. Szóval szeretnélek megkérni téged és a többieket is, akik előszeretettel taposnak bele mások lelkébe, hogy gondolkodjatok el ezeken a dolgokon, és gondoljátok meg, miket postoltok.
kivancsi lennek a reakciokra ha ezzel a nyitopostal nyitnek egy topikot a lohereforumon 8DD