Quote (BiceBoca @ Mon, 25 May 2009, 20:47)
be tudod másolni azt hogy én írtam valaha is olyat hogy MINDENKI GRATULÁLJON MERT HA NEM AKKOR BAJ LESZ? nem mondtam ilyet nem is fogok és úgy érzem még csak célozni se céloztam rá.(mert milyen alapon várnám el?) én csak megosztottam veletek a hírt de ezek szerint baszottul fölöslegesen. nincs kedvem vitázni önfejűekkel sry. bájbáj
hát azért az furcsa volt, hogy xGurke akármit írt, leoltottad, amikor meg kinyögte, hogy deazér gratulál, akkor azzal a "fájt?"-tal enyhén utaltál rá, hogy azt vártad...
nameg:
Quote (BiceBoca @ Mon, 25 May 2009, 19:48)
még nem tudjuk 5hetes
először is bocs ha valaki még kérdezett de ahogy végigolvastam menet közbe leégett az agyam a sok baromságtól. másodszor is annyit üzennék minden kötekedőnek hogy amíg azt se tudják hogy honnan hozza az a gólya azt a gyereket addig ne legyenek ők a nagyon okosak. pls. (pl.: hááááááááááááááááááát ez nem is igaaaaaaaaaaaaaaaaaaaz ezek kamuznaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak- igen.mi pontosan azok a kockafajták vagyunk akik ebben lelik örömüket, hogy felmennek fórumra és nyitogatják a témákat hogy gyerekünk lesz közbe meg röhögünk a markunkba hogy háháháháháháááá dejóvicc átbasztuk őket.hát persze.de tudjátok mit. ha ennyire nincs életetek hogy nem lehet felfogni hogy nem csak flash játékba tudsz gyereket nevelni/szülni akkor innentől kezdve inkább nem is fáradunk hogy bármit is közzétegyünk.nem tudom miért olyan hihetetlen ez.mellesleg ha okosat nem tudsz mondani nem tudom miért égeted magad a faszságokkal.ezentúl nem fogok(eddig se nagyon tettem) senkit se győzködni hogy "hidd mán el"....
aki velünk együtt örül és "küldte" a jókívánságokat stb. annak köszönjük,akinek meg csak annyira telik hogy "kamu" stb annak meg küldenék egy kalap szart.TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!!! kösz nem kell az idióta válasz, az oltogatás hogy hűde nyomi vagyok,tudom, okosabbat úgyse tudnál írni.
Akinek nem inge ne vegye magára.khöm.
de nekem sincs kedvem "önfejűekkel vitázni", úgyhogy szerbusz.