Quote (Smat @ 18 Nov 2013 09:52)
Lehet igazad van, és tényleg hanyagolnom kéne a lolt, csak felhúzom magam rajta és hát igazából időpocsékolás. Sporttal nincs probléma, aludni meg nem aludtam már vagy 3 hónapja rendesen, de ezt inkább annak tudhatom be szerintem hogy most kezdtem az egyetemet és ilyenkor ez szerintem normális. Igazából egy dolog van ami kikapcsol teljesen mostanában, a rajzolás, de nem sok időm van rá tanulás mellett. Na mindegy, azért remélem minden rendbe jön hamarosan, kicsit szar, de hát ez van, mindenkinek vannak rossz napjai/hetei.
Amúgy beszéltem vele erről de csak nagy vonalakban, mert nem akartam másfél hónap után elzavarni magam mellől ez miatt. Igazából nagyon megértő ilyen szempontból, és úgy is érzem hogy támogat szóval igazából csak bennem van a hiba, csak azt nem tudom hogy mi az oka ennek az egész lelki nyomorékoskodásnak. Igazából ha nincs senkim akkor tök jól elvagyok, szarok a világra és jól érzem magam. Ha viszont van gf, akkor meg 180 fokos fordulat, és mintha elvarázsoltak volna, előjön minden rossz belőlem kb..
nincs mese, el kell kezdeni dotázni