Quote (ecneB @ Nov 17 2013 12:21pm)
szerintem ha sokat viszed setalni, foglalkozol vele rendesen (iskola/tereles) akkor nem lehet gond. mas kerdes, hogy en nem hinnem, hogy ennyit foglalkoznal vele, csak egyszeruen ugy vagy vele, mint amikor valaki megkivanja a fagyit. (ne vedd sertesnek)
volt mar kutyam, es azzal sokat volt foglalkozva, azon felul hogy delelott rombolt (mivel udvarban volt nem volt nagy baj) mert reggel nem setaltatta meg senki (7 15re mentem minden nap es nem birtam eleg koran felkelni), es amig nem ertem haza a sulibol nem tudtam foglalkozni vele, viszont most sokkal rugalmasabb az idobeosztasom. Mar ket eve meghalt az a kutyus, es nagyon hianyzik, viszont akarmilyet nem akarnek tartani (corgie sheltie bison meg ilyeneket mondtak lakasba de az nn). Ir szettert csak azert nem akarok megint, mert borzaszto makacs, es nem birnam idegileg azt, hogy ki van farasztva, utana meg idomitani orakon keresztul hogy birja lakasban, es ugy is szarna a fejemre (tenyleg eleg idiota egy fajta, akarmilyen borzaszto intelligens meg szeretnivalo, egyszeruen nem hajlando tanulni, es sokkal tobb torodest igenyel, mig a collie meg kifejezetten igenyli azt, hogy tanitsak).
kutyaiskolaba meg egyszer nem megyek, egyszer voltam es eleg volt. Mindenkinek megvannak a sajat modszerei aki tartott mar kutyat, ezer meg egy konyv van rola, biztosan nem fogom tulspilazni a dolgot, ahhoz nem eleg egzakt .
Quote (Saenchai @ Nov 17 2013 12:15pm)
hát ja, az tuti
szerintem birnam, de abba belegondolva, hogy mennyivel jobban erezne magat egy gecinagy farmon ahol egesznap birkakat kerget, lehet megsem lenne neki az igazi
This post was edited by jarabekg on Nov 17 2013 05:40am