Quote (Moonflow @ 30 Jul 2012 13:05)
helm is kell, monk only-d van
meg imo ringekre inkabb critdam meg crit chance
Quote (Namechange @ 30 Jul 2012 13:06)
Nem, nem marhaság, nekem is fedték.
Persze aztán összeraktam az egyhites dht, nulla vitával, az jobban damolt, de a monk cuccok sem rosszak rá. Énis pont ma gondolkodtam rajta hogy felszerelem a dht újra. Bár tegnap vettem új clawokat a monkra, nem mintha sokat segített volna pár k + dmg meg loh. :DD
csak mert gondolkoztam a dolgok jövőjén, és erre már gondoltam régebben csak akkor még critem se volt, és ennyi dex se (amik most már megvannak) -- de mindenképpen a monkot akarom tolni a végtelenségbe, azzal viszont már csak a statokat tudom/akarom növelni -- jellemzően a dexet = win ebből a szempontból (mondjuk már lassan nincs nagyon hova)
most viszont tényleg csak critdmg kell, amiből viszont csak fegyóról mondjuk alapból 150-et simán ki lehet hozni és meglesz a 200 // monkra is tervezem hogy szerzek még egy 950 loh fegyót, és zöld gemek fegyókba, szinte megduplázná a mostani 30k dmg-t
szóval egyre inkább úgy látom hogy 100% használható lenne, és mind a kettő ugyan ott köt ki a végén
mázli hogy nem dh-t kezdtem, mert visszafelé nem működne resistek/vita nélkül ^^ így viszont még az is lehet, hogy nem lesz 1pofonos csicskagyerek