Quote (fahrii @ 15 Nov 2013 10:15)
sikerült elaludnom a post után, csak rá 1,5 órára felébredtem, utána órakezdésig újra nem tudtam visszaaludni
olyan voltam/vagyok mint a mosott szar
sose voltam jól alvó, az alvásminőségem is szar, kb 9-10 óra után is fáradt vagyok napközben
aztán néha ez is előjön, hogy egyszerűen nem megy az alvás, szerencsére már nem olyan mint 10-11be, amikor hónapokon keresztül napi 2-3 órákat tudtam csak aludni csak egyhuzamba, azon kívül csak ilyen 2-3 perces időket aludtam éjszaka (mármint én úgy éreztem, hogy nem alszom, de szokatlanul gyorsan telt az idő szóval valószínűleg ilyen pár percekre lekapcsolt az agyam)
mindig is irígy voltam azokra, akik könnyen el tudnak aludni, nálam az teljesen természetes, hogy 1-1,5 órát forgolódom az ágyban mire bealszom
de ezért mondom hogy ezt komoly probléma is okozhatja
azt ne kérdezed mi, vannak szakemberek akik megvizsgálják, de hogy honapokig 2-3 órát aludj, az nagyon meleg, mivel azt senki ne mondja hogy ugyan ugy teljesitesz ilyen kialvatlanság mellett mint egy kipihent ember
a szervezetnek kell az alvás ls a nyugodt pihenés
ofc nem azt mondom hogy 9-10 orák de néha nem árt 8 órát aludni hogy ujra feltöltődj
én a helyedben már rég kivizsgáltattam volna magam, és nehogy baszogatásnak vedd ezt
csak tanács