Quote (Ghostmasterq @ 24 Apr 2017 14:06)
Valami olyasmit magyaraztak, hogy igy 1-9ig pontoznak vagy mi, es az alapjan adnak valami nyelvvizsgat. Neked hanyas volt, es az mennyire volt nehez?
/e
Megelogeztem oreg baratom LehetHogyTokreUjVagyokDeNemBizti kérdését ugyan is engem is erdekel !
4 kategória, listening reading writing speaking, 0-9ig pontoznak fél pontokra kerekítve, azt utána átlagolják, és kerekítik azt is fél pontokra. enyém 7.625 lett volna átlagolva ami lett 7.5 (összesen).
mivel rengeteget olvasok és írok interneten angolul, a listening és a reading (effektíve hallott és olvasott szövegértés) elég easy volt, mindkettő 8.5
a writing viszonylag nehéz, mert sok minden szerint pontoznak (kohézió, nyelvtan, szókészlet, etc.) és ofc internetes selfthought angollal elég nehéz olyat alkotni. az se segített hogy erre gyakoroltam a legkevesebbet mert nem volt kedvem egész szövegeket írni és azt átnézetni különböző kvalifikált emberekkel, főleg hogy nyár közepén készültem rá, ez lett 6.5
a speaking nem volt annyira nehéz, többnyire folyékonyan beszéltem, de volt egy-két nagyon váratlan kérdés a beszélgetés közben aminél rendesen leblokkoltam ezért ott kicsit lepontoztak, 7 pont