en szoktam hozni mech melle wm-et, gecijo tud lenni, meg felelmetesebbe teszi a compot
tvz-ben meg tenyleg a marine tank LENNE a legjobb, ha a mutak a wol-os allapotukban lennenek, de igy sajnos jatszhatatlan, ha kicsit is ugyesebb a z :c bizonyos szituaciokban meg mindig jo, amikor annyira nem veszelyes a muta, pl polar nighton koran ramegyek egy tankpush stimmarinnal a harmadikjara az veszelyes tud lenni, vagy egyeb pushokat csinalni vele, de makro gamebe belemenni tankmarinnal sajnos ongyilkossag, hacsak nem roach hydrazik mondjuk az ellenfel, mert az ellen spec a tankmarin jobb mint a mech sokkal, csak ott meg egy techswitch eleg csunyan megolhet, bar nem tudom, hogy az hogy nezne ki pontosan, mert gyakorlatban meg nem talalkoztam a helyzettel
egyebkent en azert orulok neki, mert tvp-ben mostmar viable lesz sztem a mech is meg a bio is, ami arra kenyszeriti a protosst, hogy tenyleg scoutoljon, hogy mire kell keszulnie, es mostmar nehezebb dolga lesz az msc-vel is, izgalmas dinamikat hoz a jatekba szerintem, plane mostmar jo, hogy egesz decent a bio playem is tvp-ben, mo-n eddig is osszevissza szarta magat minden protoss amikor ellenem kellett jatszania, mert sosem tudta, hogy mikor jatszok eppen mit, mondjuk ez kb minden matchupra igaz volt eddig is, hogy ellenem hosszu bo-kat nehez jatszani (plane, ha ismerjuk egymast az ellenfelemmel, akkor vegkepp), es ez ezt csak tovabb erositi, ez tenyleg az en peccsem fej

ha ez igy kijonne sztem rafekudnek a gm-re

mar ki is korvonalazodott, hogy hogyan kene tolni.
This post was edited by Cpt_Ghost on Feb 10 2014 03:37pm