Quote (RRC @ 10 Feb 2014 21:52)
igen, csak mikor nem sgvel nyitok és mutaswitchel a zerg (kifos 20 mutát ami reális), akkor lerakom a 3 sg-t kb. szophatom ha nincs blink, és még blinkkel se hagyhatod el a bázist, mert gusztustalan módon KETTŐ másodperc alatt szétkapja az összes probeot a muta ball
pvtben nekem hatalmas segitség volt mindig is a blink ha coloval nyitottam, de ez csak személyes, én se sokat látom. pl arra is nagyon jó amikor elfut a terran és utánablinkelsz a medivaceknek, meg vissza is tudsz fordulni és nem aláz meg roflstimmel
tempest buff meg lófasz, a swarmhost ugyanaz marad, rák. mint maga a zerg
arról nem is beszélbe, hogy az sg opener sokkal gyengébb lesz a hydra buff miatt, a 11 perces pushokat még nehezebb lesz fogni amit minden zerg csinál
hát elég standard sg-vel nyitni, és hozni mellé ht-t, a stormok simán eszik szerintem a hydrákat, tvp-ben meg ezután is lehet medi catchelni, meg ilyenek, ígyse úgyse blinkelsz ilyenkor kétszer, sztem ez csak a blink allinekre lesz befolyással
dunno, hát én is inkább a swarmhostot változtatnám meg mondjuk a tempest helyett.
Quote (Fej @ 10 Feb 2014 21:55)
ez meg csak test map nem? ezek a protoss nerfel eleg durvak, msc is meg blink is, blink cdjet jo hogy nem duplaztak meg

amugy most wm dmge csak shileded unitok ellen valtozott?
egen, csak a shield ellen valtozott meg, mostmar siman lehet majd mechelni, mert wmmel tudok holdolni kb minden all int, szoval se a toss se a terran nem igazan fog allinezni sztem, siman jo lesz
a mech tvp meg siman tud izgalmas lenni, bw-ben is izgalmas volt a mech tvp
Quote (Edem @ 10 Feb 2014 21:56)
phoenix>>>
a blinket kivenni tényleg óriási balfaszság lenne ahogy Petinsz is írja dropokat is sokkal nehezebb lenne fogni
pvz-ben tényleg nem a blinken múlott de a msc visiont úgy overall sokallom..én ennyire nem nyúlnék bele

meg amúgy ezt a blink cooldownt is..tényleg csak dropokra lesz jó blink,de legalább több lesz a robo first pvpbe

jó, hát nyilván nem kéne kivenni, mert azért szükség van rá. De az msc vision range meg tök jogos, még lejjebb is mehetne tőlem, gecire nagy faszság a free scout amit ad, meg az, hogy semmi kockázat nincs abban, hogy odaviszed az msc-t, hogy feltudj blinkelni, vagy tudd lőni a szaros depot, vagy mittomen, ez is csak a csizer nyomorekoknak tesz ala, macro playre nem lesz kihatasa