Quote (Cpt_Ghost @ 10 Feb 2014 22:50)
pvz-ben sztem eddig sem a blink cooldownján múlott, tessék sg-re menni muta ellen, durván jó az
tvp-ben meg annyit látok bele, hogy nem allinekről fog szólni a matchup, hanem straight up macro/harass lesz, mert egyik félt sem lehet beallinezni, dropokat meg eddig is nagyon nagyon ritkán láttam csak, hogy blink stalkerrel fogták volna.
igen, csak mikor nem sgvel nyitok és mutaswitchel a zerg (kifos 20 mutát ami reális), akkor lerakom a 3 sg-t kb. szophatom ha nincs blink, és még blinkkel se hagyhatod el a bázist, mert gusztustalan módon KETTŐ másodperc alatt szétkapja az összes probeot a muta ball
pvtben nekem hatalmas segitség volt mindig is a blink ha coloval nyitottam, de ez csak személyes, én se sokat látom. pl arra is nagyon jó amikor elfut a terran és utánablinkelsz a medivaceknek, meg vissza is tudsz fordulni és nem aláz meg roflstimmel
tempest buff meg lófasz, a swarmhost ugyanaz marad, rák. mint maga a zerg
arról nem is beszélbe, hogy az sg opener sokkal gyengébb lesz a hydra buff miatt, a 11 perces pushokat még nehezebb lesz fogni amit minden zerg csinál
This post was edited by RRC on Feb 10 2014 02:54pm