Quote (jarabekg @ 6 May 2015 17:50)
olyanok vagytok, mint a nyuggerek, mindig az volt jobb ami regen volt
most peldaul egy kiemelkedoen nagy szellemi fogyatekos sincs, aki egyontetuen mast sem csinal, csak rakot okoz mindenkinek, aztan voltak idok amikor egyszerre tobb is volt ezekbol
nekem nem hianyzik se beni se nerz kb senki, beni is visszajott, es rajottem hogy geci idegesito a stilusa, kb mint anyam amikor facebookozik, egyaltalan nem tudta mar felvenni a ritmust, de nerz se csinalt mast csak shitostolt dota topicon kivul
most az a gond, hogy az oregnek 40-50 eves letere nincs mas dolga mint gyerekekkel baratkozni, meg ugatni egy netes forumon mint egy aberralt tizenketevesnek? Nem mondom, hogy mutatkoznek vele az utcan, de oruljetek annak, hogy ismertek ilyen embert is, es legyen a szemetek elott, hogy ti tobbre vigyetek.
oruljetek annak, hogy mar nincs itt ilyen greendaypeti meg tassasin hc, aki mar csak ha 3 betut leirt is tudta olyan stilusban csinalni, hogy az embernek okolbe szoruljon a keze. A forum arra isi jo, hogy levezessuk a feszultseget, latjatok mate sem forumozik eleget, aztan majdnem megkeselte ricingert.
felröhögtem