d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Vicces Képek/videók > Olvasd El Az Első Hozzászólást!
Prev1237223732374237523762492Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
May 6 2015 09:40am
Quote (Cpt_Ghost @ May 6 2015 05:28pm)
nem az internet a szörny, hanem az emberek rajta
a százmilliomodik értelmi fogyatékos után már nem lesz türelmed hozzá és ezzé válsz
http://i.memeful.com/media/post/lMzj4AM_700wa_0.gif

Tudok régebbi nagy játékos fórumokkal példálózni, ahol a 100. newbie-ra is volt elég türelem, az viszont való igaz, hogy a mostaniak többsége egyre nagyobb szemét (1-2 kivétel azért még akad). Változnak a userek.

Ettől függetlenül még nem muszáj követni a "trendet". A személyes felelősséged ott kezdődik egy fórum jobbá tételében, hogy képes vagy-e megállni azt, hogy X-Y-nak beszólj, mert csak (lásd itteni trollok). Vagy képes vagy-e kiszállni egy vitából úgy, hogy csak magadban könyveled el az illetőt egy balfasznak, nem pedig mindenki szeme láttára (lásd pl. te vagy akár én is).

A mai flame-ben nyilván én is felelős vagyok, bár ami igazán beindított az nem is az alap történés, hanem a pár oldallal későbbi "vasutas és tanár op combo" komment, ebből is kiemelve a "tanár"-t, mint leminősítő kifejezést (a vasutast már leszarom). Azért itt álljunk már meg, mióta szégyen az, ha valaki tanár basszátok meg? :D

Amúgy meg röviden összefoglalva: kéne egy moderátor ide.

This post was edited by ZaturekManfred on May 6 2015 09:40am
Member
Gold: 1.00
May 6 2015 09:41am
Quote (bazdmegmarnemtudom @ 6 May 2015 17:39)
this.
ph meg hwsw 1 retegnek szol
akik nagyjabol ugyanugy velekednek egy dologrol (ettol fuggetlenul rengeteg faszsag van am ott is)
1 ilyen forum, ahol mki mindenrol dumalhat, ilyen lesz.
semmi koze mar a d2bothoz
de mar d2hoz se sok.
de meg amikor csak d2 volt a fo tema, akkoris tele volt nyomorekkal, de akkor csak trade szempontjabol

a hwsw egy rák, ott nincs normális moderáció.
a ph-n is van off rész, bár az igaz, hogy érdeklődési kör köré szerveződik a dolog, viszont ennyi erővel ez meg egy diablo 2 bot fórum.

Quote (sylke @ 6 May 2015 17:34)
már te se lennél itt

A régebbi viselkedésem alapján egyébként teljesen jogosan. Nem vitatom.

Quote (llllllllllll @ 6 May 2015 17:37)
itt: mindenki sír, tiszta ideg
közbe meg senee megnyeri a lottót

Én nyugodt vagyok, kiélhetem magam.

Member
May 6 2015 09:41am
Quote (ZaturekManfred @ May 6 2015 04:40pm)
Tudok régebbi nagy játékos fórumokkal példálózni, ahol a 100. newbie-ra is volt elég türelem, az viszont való igaz, hogy a mostaniak többsége egyre nagyobb szemét (1-2 kivétel azért még akad). Változnak a userek.

Ettől függetlenül még nem muszáj követni a "trendet". A személyes felelősséged ott kezdődik egy fórum jobbá tételében, hogy képes vagy-e megállni azt, hogy X-Y-nak beszólj, mert csak (lásd itteni trollok). Vagy képes vagy-e kiszállni egy vitából úgy, hogy csak magadban könyveled el az illetőt egy balfasznak, nem pedig mindenki szeme láttára (lásd pl. te vagy akár én is).

A mai flame-ben nyilván én is felelős vagyok, bár ami igazán beindított az nem is az alap történés, hanem a pár oldallal későbbi "vasutas és tanár op combo" komment, ebből is kiemelve a "tanár"-t, mint leminősítő kifejezést (a vasutast már leszarom). Azért itt álljunk már meg, mióta szégyen az, ha valaki tanár basszátok meg? :D

Ha jól emlékszem, te kezdtél dobálózni a családdal, nem?

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten

és én, a te családodat, kurvára a számra SEM vettem, ezt bizton állíthatom

This post was edited by TrollBoss on May 6 2015 09:43am
Member
Gold: 280.00
May 6 2015 09:42am
Quote (ZaturekManfred @ May 6 2015 04:40pm)

Mert vasutasnak miért gáz lenni? Jobb mint mondjuk munkanélkülinek vagy segélyért kuncsorgonak
Member
Gold: 6,352.66
May 6 2015 09:43am
Quote (ZaturekManfred @ 6 May 2015 17:40)
Amúgy meg röviden összefoglalva: kéne egy moderátor ide.

ha fizetnenek se vallalnam
ingyen meg ahahahahah
meg a nagy lofaszt
jol csinalja njag, van 1 rakat csicska, aki ingyen takaritja a szemetet a forumjarol
Member
May 6 2015 09:44am
Quote (TrollBoss @ May 6 2015 05:41pm)
Ha jól emlékszem, te kezdtél dobálózni a családdal, nem?

Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten

Nem. Keress vissza, te jöttél rám a vasutassal,utána meg jött a vanekezés stb. Janó persze már korábban rád ment, de ott én még nem szóltam hozzád.

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=52151723&f=129&p=489570389

This post was edited by ZaturekManfred on May 6 2015 09:45am
Member
Gold: 80.00
May 6 2015 09:45am
Quote (ZaturekManfred @ 6 May 2015 17:40)

azért nem mérvadó, hogy mi volt 8-10 éve, mert mostmár mindenhova bekötötték a kibaszott internetet régen meg azért ez kevésbé volt elterjedt, nem volt minden vérpistikének internete és átlagban inkább ilyen intelligensebb techie embereké volt az internet, most meg nem tudnék embert mondani aki nincs fent facebookon.
az en ingerkuszobomet nem uti meg, hogy zavarjon hogy valaki flamel, vagy valami, ugyhogy ez ellen en nem is akarok tenni, meg ez amugyis a jsp resze, meg amikor idejottem is ossze vissza flamelt mindenki mindenkit, azota se valtozott semmit, meg nem is fog nagyon, max ha mar senki nem fog idejarni.
Member
May 6 2015 09:46am
Quote (ZaturekManfred @ May 6 2015 04:44pm)
Nem. Keress vissza, te jöttél rám a vasutassal,utána meg jött a vanekezés stb. Janó persze már korábban rád ment, de ott én még nem szóltam hozzád.

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=52151723&f=129&p=489570389

hát mert felállt a védegylet, tényleg

maga volvodka is leszarta, nektek viszont helyre kellett tenni ezek szerint a dolgokat
Member
May 6 2015 09:48am
Quote (TrollBoss @ May 6 2015 05:46pm)
hát mert felállt a védegylet, tényleg

maga volvodka is leszarta, nektek viszont helyre kellett tenni ezek szerint a dolgokat

Igen, csak részemről a linkelt nulladik post előtt teljesen normális mederben folyt a vita.

Mindegy, inkább eszek és Game of Thrones, mert le vagyok maradva.

This post was edited by ZaturekManfred on May 6 2015 09:48am
Member
May 6 2015 09:49am
Quote (ZaturekManfred @ May 6 2015 04:48pm)
Igen, csak részemről a linket nulladik post előtt teljesen normális mederben folyt a vita.

Mindegy, inkább eszek és Game of Thrones, mert le vagyok maradva.

nekem se volt semmi bajom a vitával, amíg nem jött a paraszt syl nem vette a családomat a szájára, te meg felcsatlakoztál hozzá
Go Back To Magyar Topic List
Prev1237223732374237523762492Next
Add Reply New Topic New Poll