Quote (ZaturekManfred @ 6 May 2015 17:40)
Tudok régebbi nagy játékos fórumokkal példálózni, ahol a 100. newbie-ra is volt elég türelem, az viszont való igaz, hogy a mostaniak többsége egyre nagyobb szemét (1-2 kivétel azért még akad). Változnak a userek.
Ettől függetlenül még nem muszáj követni a "trendet". A személyes felelősséged ott kezdődik egy fórum jobbá tételében, hogy képes vagy-e megállni azt, hogy X-Y-nak beszólj, mert csak (lásd itteni trollok). Vagy képes vagy-e kiszállni egy vitából úgy, hogy csak magadban könyveled el az illetőt egy balfasznak, nem pedig mindenki szeme láttára (lásd pl. te vagy akár én is).
A mai flame-ben nyilván én is felelős vagyok, bár ami igazán beindított az nem is az alap történés, hanem a pár oldallal későbbi "vasutas és tanár op combo" komment, ebből is kiemelve a "tanár"-t, mint leminősítő kifejezést (a vasutast már leszarom). Azért itt álljunk már meg, mióta szégyen az, ha valaki tanár basszátok meg? :D
azért nem mérvadó, hogy mi volt 8-10 éve, mert mostmár mindenhova bekötötték a kibaszott internetet régen meg azért ez kevésbé volt elterjedt, nem volt minden vérpistikének internete és átlagban inkább ilyen intelligensebb techie embereké volt az internet, most meg nem tudnék embert mondani aki nincs fent facebookon.
az en ingerkuszobomet nem uti meg, hogy zavarjon hogy valaki flamel, vagy valami, ugyhogy ez ellen en nem is akarok tenni, meg ez amugyis a jsp resze, meg amikor idejottem is ossze vissza flamelt mindenki mindenkit, azota se valtozott semmit, meg nem is fog nagyon, max ha mar senki nem fog idejarni.