Quote (Jancsipapa @ May 6 2015 04:05pm)
erre meg csak annyit tudok mondani, hogy nerf is 99%-ban shitpostol, vagy éppen gyaláz valakit, az is teljesen rendben van
most joey tolt 2 oldalnyi trollboss-nerf-szintű kommentet és egyből 'elgurult a gyógyszer', míg ti egész nap ezt csináljátok, az is rendben van
valóban, egész nap csinálom
tényleg azért írok halál közben ilyen tldreket, mert 1-2 szavas shitpostokat nyomatok
1 darab "eléggé rekten" vagytok még mindig felháborodva az én részemről, de már igazából nem is érdekel
respawnoltam jövök kövi halálnál
Quote (ZaturekManfred @ May 6 2015 04:06pm)
Látom még mindig próbálod szentesíteni, hogy egy paraszt vagy. Próbálkozni szabad, normális embert meggyőzni úgysem fogsz, legfeljebb jól megtapsol egy-két NerfHydra, hogy mekkora rekt. :)
én el is ismertem, hogy paraszt vagyok, de a véleményemen akkor se változtatok, ha megdobálsz majomkakival
erről az egészről a -1 ribancos történet jut az eszembe, ott is kimondta valaki a véleményét, és nocsak, ki lovagolt rajta órákig?
ti
meg a szocializmus, valaki kimondott valamit, aki hallotta elfutott x személyhez elmondani, utána már az egész vörös hadsereg utánament
látszik, hogy ti azért egy másik kor gyermekei vagytok, más simán átlépett rajta, ti nektek még nem sikerült
This post was edited by TrollBoss on May 6 2015 09:13am