d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Vicces Képek/videók > Olvasd El Az Első Hozzászólást!
Prev1236923702371237223732492Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 206.00
May 6 2015 09:01am
Quote (TrollBoss @ May 6 2015 04:57pm)
hagyjál már ezzel a faszsággal

kommunikáció

véleményt nyilvánítottam, te ezen kurvára felbasztad magad, le is szarom mondjuk de akkor ne jöjjünk már a kommunikáció, és a közösség dumával

ugyanazt irtuk le, amit bamboo, mégsincs flamelve, mert mézeskalácsban van kimondva. Ha valaki megmondja kerek-perec a dolgokat, egyből jönnek az igazság lovagjai, te meg joey, hogy mindenki helyre legyen téve, és mindenkinek ugyanezt a nézetet kell vallania, mint nektek

nincs miről beszélnünk addig, amíg szerinted az ilyen szintű megnyilvánulás rendben van
de szépen is nézünk már ki, hogy a helyzetre normálisan reagáló emberre mondják azt, hogy whiteknight, meg becsület bajnoka

valami hihetetlenül elbaszott ember vagy öregem
Member
Gold: 0.00
May 6 2015 09:03am
Quote (Cpt_Ghost @ May 6 2015 04:54pm)

ez igen

Lehet, hogy nem veszed észre, de kb. minden posztra ugrasz, amit olyan ember írt, akit nem ismersz, és egy kicsit is különbözik az általad képzelt standard-tól.

Írtam már korábban is: veled nem lehet, nincs értelme leállni vitatkozni, mert 2 kb. postot bírsz, aztán jön a "hát te valami elbaszott nyomorék lehetsz" hozzáállás (inb4: én 10 postig bírom).

Nem baj ez amúgy, csak a fasznak mész bele akkor bármi nemű vitába? Vagy nem szándékosan csinálod, csak elveszíted közben a türelmedet (remélem ez), vagy egyszerűen direktben provokálsz, ha teheted (ez meg elég szomorú).

A másik dolog meg ez az "üdv az interneten" baromság. Jah kérlek, lehet így is védekezni, csak akkor felesleges álszenteskedve Facebook-csoportok képein röhögni. Miért? Mert ugyanolyan állatok vagytok ti is, legfeljebb kissé tanultabb állatok. Nem egy fórumon megfordultam már, mindenütt volt minimális kultúra és tolerancia csak itt, ahol az emberek 90+ százaléka tanult, művelt, intelligens, világlátott stb., pont itt nincs.
Member
May 6 2015 09:04am
Quote (Jancsipapa @ May 6 2015 04:01pm)
nincs miről beszélnünk addig, amíg szerinted az ilyen szintű megnyilvánulás rendben van
de szépen is nézünk már ki, hogy a helyzetre normálisan reagáló emberre mondják azt, hogy whiteknight, meg becsület bajnoka

valami hihetetlenül elbaszott ember vagy öregem

rendben, legközelebb én is beburkolom a mondandómat "hejj bíz könnyűvérű leány vagy te! NO OFFENSE NEM AKARLAK MEGSÉRTENI"

talán akkor a királyi testőrség tagjai lenyugszanak, és nem kezdenek el fröcsögni, mint joey
Member
May 6 2015 09:05am
Quote (TrollBoss @ May 6 2015 04:57pm)
nézd meg a joey haverodnak hogy elgurult a gyógyszere, ez teljesen rendben van, de ha valaki szókimondó, baszd rá a kurva korbácsot

erre meg csak annyit tudok mondani, hogy nerf is 99%-ban shitpostol, vagy éppen gyaláz valakit, az is teljesen rendben van

most joey tolt 2 oldalnyi trollboss-nerf-szintű kommentet és egyből 'elgurult a gyógyszer', míg ti egész nap ezt csináljátok, az is rendben van

Quote (TrollBoss @ May 6 2015 05:04pm)
rendben, legközelebb én is beburkolom a mondandómat "hejj bíz könnyűvérű leány vagy te! NO OFFENSE NEM AKARLAK MEGSÉRTENI"

talán akkor a királyi testőrség tagjai lenyugszanak, és nem kezdenek el fröcsögni, mint joey

nem is hátrány, ha ennyi idősen végre tanulsz egy kis illemet, irgalmatlanul rád is fér

This post was edited by Jancsipapa on May 6 2015 09:06am
Member
May 6 2015 09:06am
Quote (Jancsipapa @ May 6 2015 04:05pm)
erre meg csak annyit tudok mondani, hogy nerf is 99%-ban shitpostol, vagy éppen gyaláz valakit, az is teljesen rendben van

most joey tolt 2 oldalnyi trollboss-nerf-szintű kommentet és egyből 'elgurult a gyógyszer', míg ti egész nap ezt csináljátok, az is rendben van

valóban, egész nap csinálom

tényleg azért írok halál közben ilyen tldreket, mert 1-2 szavas shitpostokat nyomatok

1 darab "eléggé rekten" vagytok még mindig felháborodva az én részemről, de már igazából nem is érdekel

respawnoltam jövök kövi halálnál

Quote (ZaturekManfred @ May 6 2015 04:06pm)
Látom még mindig próbálod szentesíteni, hogy egy paraszt vagy. Próbálkozni szabad, normális embert meggyőzni úgysem fogsz, legfeljebb jól megtapsol egy-két NerfHydra, hogy mekkora rekt. :)

én el is ismertem, hogy paraszt vagyok, de a véleményemen akkor se változtatok, ha megdobálsz majomkakival

erről az egészről a -1 ribancos történet jut az eszembe, ott is kimondta valaki a véleményét, és nocsak, ki lovagolt rajta órákig?

ti

meg a szocializmus, valaki kimondott valamit, aki hallotta elfutott x személyhez elmondani, utána már az egész vörös hadsereg utánament
látszik, hogy ti azért egy másik kor gyermekei vagytok, más simán átlépett rajta, ti nektek még nem sikerült

This post was edited by TrollBoss on May 6 2015 09:13am
Member
May 6 2015 09:06am
Quote (TrollBoss @ May 6 2015 05:04pm)

Látom még mindig próbálod szentesíteni, hogy egy paraszt vagy. Próbálkozni szabad, normális embert meggyőzni úgysem fogsz, legfeljebb jól megtapsol egy-két NerfHydra, hogy mekkora rekt. :)
Member
May 6 2015 09:08am
Quote (TrollBoss @ May 6 2015 05:06pm)
valóban, egész nap csinálom

tényleg azért írok halál közben ilyen tldreket, mert 1-2 szavas shitpostokat nyomatok

1 darab "eléggé rekten" vagytok még mindig felháborodva az én részemről, de már igazából nem is érdekel

respawnoltam jövök kövi halálnál

hát ha nem érdekel, akkor hagyjuk itt abba, nekem is mennem kell órára

további hasznos időtöltést kívánok
Member
Gold: 80.00
May 6 2015 09:12am
Quote (ZaturekManfred @ 6 May 2015 17:03)
Lehet, hogy nem veszed észre, de kb. minden posztra ugrasz, amit olyan ember írt, akit nem ismersz, és egy kicsit is különbözik az általad képzelt standard-tól.

Írtam már korábban is: veled nem lehet, nincs értelme leállni vitatkozni, mert 2 kb. postot bírsz, aztán jön a "hát te valami elbaszott nyomorék lehetsz" hozzáállás (inb4: én 10 postig bírom).

Nem baj ez amúgy, csak a fasznak mész bele akkor bármi nemű vitába? Vagy nem szándékosan csinálod, csak elveszíted közben a türelmedet (remélem ez), vagy egyszerűen direktben provokálsz, ha teheted (ez meg elég szomorú).

A másik dolog meg ez az "üdv az interneten" baromság. Jah kérlek, lehet így is védekezni, csak akkor felesleges álszenteskedve Facebook-csoportok képein röhögni. Miért? Mert ugyanolyan állatok vagytok ti is, legfeljebb kissé tanultabb állatok. Nem egy fórumon megfordultam már, mindenütt volt minimális kultúra és tolerancia csak itt, ahol az emberek 90+ százaléka tanult, művelt, intelligens, világlátott stb., pont itt nincs.

erre csak egy nemmel válaszolnék mert nem így van
nincs általam elképzelt standard se különösebben, amíg valaki képes elolvasni egy postot és azt értelmezni, esetleg még az előző postjaimmal is sikerül összekötnie (az esetek 90%-ában ebben megbuknak a vitapartnerek, pl sanyynak nem igazán sikerült értelmeznie amit mondok, ilyenkor bizony felszoktam adni és elküldöm inkább a picsába)
ez egy nagyon jó kérdés, hogy minek megyek itt bele bármi nemű vitába

az üdv az interneten baromság meg totally legit, ez az internet, üzletelj vele, hogy ilyen, ha kimész egy privát fórumról ahol nem csak elit userek vannak, hanem mindenféle ember
a facebook csoportok meg viccesek, mert geci buták az emberek, itt azért nem ez a helyzet többnyire
remélem kielégítő választ adtam
Member
May 6 2015 09:13am
Quote (Cpt_Ghost @ May 6 2015 05:12pm)
erre csak egy nemmel válaszolnék mert nem így van
nincs általam elképzelt standard se különösebben, amíg valaki képes elolvasni egy postot és azt értelmezni, esetleg még az előző postjaimmal is sikerül összekötnie (az esetek 90%-ában ebben megbuknak a vitapartnerek, pl sanyynak nem igazán sikerült értelmeznie amit mondok, ilyenkor bizony felszoktam adni és elküldöm inkább a picsába)
ez egy nagyon jó kérdés, hogy minek megyek itt bele bármi nemű vitába

az üdv az interneten baromság meg totally legit, ez az internet, üzletelj vele, hogy ilyen, ha kimész egy privát fórumról ahol nem csak elit userek vannak, hanem mindenféle ember
a facebook csoportok meg viccesek, mert geci buták az emberek, itt azért nem ez a helyzet többnyire
remélem kielégítő választ adtam

Nem, de azt már mindenesetre köszönöm, hogy normális módon válaszoltál.
Member
Gold: 343.00
May 6 2015 09:15am
jó viccesek a képek/videók :XD
Go Back To Magyar Topic List
Prev1236923702371237223732492Next
Add Reply New Topic New Poll