Quote (CyberPunk666 @ Apr 16 2017 09:25pm)
Ma a repülőn ültem volna a helyemre, erre egy kibaszott kisgyerek ül ott, a folyosó melletti széken meg az anyja. A gyerek már beszíjazva az ablak melletti ülésen.
Az anyja készségesen beengedett volna a középső ülésre, de mondtam neki, hogy nekem azt ablak mellé szól a jegyem, direkt külön fizettem érte, mert rosszul vagyok a repülőn.
Erre a gyerek azonnal (de tényleg, minden átmenet nélkül) nekiáll üvöltve sírni.
A faszomat az ilyen köcsög szájbakúrt szülőnek, fasznak kellett odaengednie addig, ameddig ki nem derül, hogy ül-e ott valaki. Aztán meg én vagyok a köcsög felnőtt, aki nem hagyja a gyereket odaülni, ügyet csinál belőle, meg hallgathatom egész úton, hogy egy kibaszott 8-9 éves gyerek üvölt, mint a szar.
Külön fizettem érte, ha ennyire oda akarja ültetni, akkor vegyen bassza meg oda jegyet.
Faszomat, inkább elültem máshova, majdnem hánytam, de mindegy.
Hogy a francban lehet jól kijönni egy ilyen helyzetből?
Leszarom, hogy kit érdekel, máshol nem tudtam kiadni magamból és ez a /care topic.
beulsz a gyerek es az anya koze, aztan ha hanyni kell akkor adsz belole jobbra is, balra is. Te pedig szoltal elore.