Quote (bajcli @ 2 Feb 2014 13:52)
szerintem(!) amugy a thoughtsteal az egyetlen op priest card + meg kibaszottul idegesito is
closed beta elejen volt balanszos, amikor meg az volt az argument, hogy "de hat mi van, ha ket fos lapot kapsz, meg nemis illenek a deckedbe, etc"
most viszont altalaban minden deck jo standalone minionokbol es jo standalone spellekbol all, nincs olyan, hogy szar lapot kapnal vele
emellett garantalt card advantage, ha meg hozzaveszed, hogy a kapott kartyakkal is elerhetsz 1+ for 1 tradeket, tiszta undorito
+ ha meg nem irtam volna, kibaszott idegesito is.
Quote (bajcli @ 2 Feb 2014 14:09)
nemtom en altalaban controlt jatszom, de priest ellen meginkabb torekszem arra, hogy a nagy minionjaimmal is az o minionjait baszogassam, hogy jo keves hpn legyenek
ha lenne nala shadow word, mar ugyis hasznalta volna, mikor lerakom a miniont, direkt sebzo spellje nem sok van, igy meg ha MCz mittomen egy giantet, eleg kurvagyorsan meg tudom olni ~3 hprol, o meg bukott egy egesz turnt MCvel
ja, az a kedvenc lapom priesttel, 2 madness nelkul nem csinalok priest decket soha
imadom vele abuzolni a deathrattle effekteket, meg tok sokaig lehet vele tartogatni a shadow wordoket/smiteokat
bar tokeletes 2for1ra eleg ritkan jon ki, de akkor eleg jo feel (harvest golemet belerunolni egy barmilyen 3/2be, mmm)
egyebkent szerintem ez a rage faktor kurvanagy szerepet jatszik abban, h az emberek utaljak/opnak tartjak a priestet, egyszer lopnak el toled valami op class cardot/legendaryt, bele is eg az agyadba :>
Quote (bajcli @ 2 Feb 2014 14:13)
ja meg oke, hogy poly az egyetlen "execute"-ja magenek, de en ezeket sose igy neztem
minden direkt sebzo/instakill spellt egy kalap ala veszek, mert kb ugyanaz a funkciojuk, es ha igy nezed, semmivel nincs elorebb a priest, inkabb mondjuk a mage op, mert neki megvan a lehetosege, hogy a herot is basztathatja frostbolttal (ami kb SWP), vagy fireballal (ami kb SWD)
de barmelyik classt nezed, mindegyiknek van removal spellje alacsony hps minion ellen, meg sok hps ellen is
priestnek annyi elonye van ezekbol, hogy egyreszt atutnek a divine shieldeken meg a x on damage taken effekteken (mint pl az acolyte of pain), meg par ilyen tard attack/hp leosztasu miniont "gazdasagosan" megolhetnek (pl egy water elementalt SWPert eleg jo trade eltakaritani)
tldr: a priest op mint baszás