Quote (Winster @ Sat, 11 Oct 2008, 11:43)
De itt sem fogod használni őket, csak teszel rá pontot, hogy nőjön a manád, több sebzésed legyen, gyorsabban castolj, (bár az pont nem passzív) több ágból sebezzen a skilled. Szerintem, az is hülyeség, hogy 2-3 skillt használ egy d2-játékos, akár pvmben, pvpről nem is beszélek. Nem csak lvl 30as skilleket használják, hanem a low lvl skilleketet is.
szerintem nem ezeknek a skilleknek a szama fog noni, hanem amit tenyleg hasznalnod kell, bar nem tudom ezt hogyan ered el
ha a warmthot meg masteryt teleportot, bot, battle commandot vesszuk, az mar alapbol d2ben is +5 skill, még 1 fb és már meg is van az emlitett 6

tehat biztos nem errol van szo
Quote (Winster @ Sat, 11 Oct 2008, 11:31)
Ez a rúnás dolog se egyedi, ilyen van l2ben is, csak ott nem rúnák vannak hanem valami más, már nem emlékszem régen játszottam vele. Csak ott venni lehet.
Túl sok a passív skill, én nem tartom ötletesnek. Nem túl sok fantáziát látok benne. Régi skilleket új köntösbe betették, egy-egy újat kitaláltak. D2ben legalább olyan synergy rendszer volt, hogy tudtad használni az alap skillt is, ami növeli a fő skilled, hát itt nem nagyon látok olyat.
tobbet kell foglalkozni egy egy karakterrel..... telleg nem otletesebb minthogy utben felhuzatod 5 ora alatt 90re 150 fgert