Quote (Rayen @ Feb 7 2014 10:50am)
Érdekesnek tartom azért ezt az egész balance-os, Starcraft 2-es dolgot. Megjelent a Wigs of Liberty, mindenki összevizelte magát, jee sc2. Ezernyi balance probléma, sírás, sírás majd sírás, nerf Infestor. Apró változtatások az Infestoron, hogy kussoljon a nép. Nem baj, jön az exp, majd mindenki arra figyel. Persze kell valami ütős, hogy megvegyék. Nézzük: Terran Warhound, Protoss Oracle és MotherCore, Zerg Viper, Swarm H, és ugye volt az az Ultralisk Charge. Kell valami extra. Pl, az Oracle fossa tele a mineral fieldeket, a Warhound ultra imba fos legyen és az Utra Charge nyírjon ki egyszerre 50 marinet.
Megjelent a Béta, mindenki: beta key pls, bta key pls, beta key pls. Videók tucatja az Oracleról s Viperről, fúú Abduct, milyen fasza. Igen, kellett a bétába valami extra, ami meggyőz, hogy vedd meg. Aztán megjelent a full verza. Lassan de biztosan ezek a hú de király dolgok eltűntek. Például az Oracle minerál blokkolós skill, a Warhoundot kivették, az Utra Charge eltűnt. Nem baj, lássuk mit hoz az exp tovább. Oracle túl hatásos volt, nerf. Most, MotherCore fúj fúj, nerf. Mit csinál a Blizz? Próbálja a régi unitokat buffolni mert gőze sincs, hogy az exp egységeivel mit kezdjen. Pl. Most ugye Ghost energy akármi. Régebb volt valami a Ravennel is, és most teszik-veszik azt a Hydralisk 50 vagy 25 gáz dolgot is. Az oké, hogy aztán az Oracle-el kezdtek valamit, acceleration és gyorsaság. Lassan de biztosan visszatérünk a Wing of Libertybe mert eltüntetik a HotS egységeit nerfekkel. Semmi gond, jön a második exp béta, tele új egységgel és látványos skillekkel. Pénz, pénz, pénz.
Lehet, hogy azt sem tudom mit írok, lehet, hogy goldos vagyok s "mit tudhat egy goldos?", lehet, hogy most okosék elküldtök a picsába, de a véleményem ez marad. A pénz beszél, a MotherCore hallgat.
probaltam erdemben reagalni ra, de nem sikerult, kiragadsz dolgokat (infestor nerf wolban, szerinted csak az infestort nerfeltek wolban?), hots unitok nerfelese, amit ugy allitasz be, mintha csak azokat nerfelnek, igazabol az egesz iras egy osszevisszasag, ami nem vezet sehova, illetve irod, hogy balance kerdesekben "mit tudhat egy goldos", hol van itt a balance kerdes?

mert en csak annyit vettem ki az egeszbol, hogy egyik temarol ugrasz egy masikra