Quote (Rayen @ 7 Feb 2014 10:50)
Érdekesnek tartom azért ezt az egész balance-os, Starcraft 2-es dolgot. Megjelent a Wigs of Liberty, mindenki összevizelte magát, jee sc2. Ezernyi balance probléma, sírás, sírás majd sírás, nerf Infestor. Apró változtatások az Infestoron, hogy kussoljon a nép. Nem baj, jön az exp, majd mindenki arra figyel. Persze kell valami ütős, hogy megvegyék. Nézzük: Terran Warhound, Protoss Oracle és MotherCore, Zerg Viper, Swarm H, és ugye volt az az Ultralisk Charge. Kell valami extra. Pl, az Oracle fossa tele a mineral fieldeket, a Warhound ultra imba fos legyen és az Utra Charge nyírjon ki egyszerre 50 marinet.
Megjelent a Béta, mindenki: beta key pls, bta key pls, beta key pls. Videók tucatja az Oracleról s Viperről, fúú Abduct, milyen fasza. Igen, kellett a bétába valami extra, ami meggyőz, hogy vedd meg. Aztán megjelent a full verza. Lassan de biztosan ezek a hú de király dolgok eltűntek. Például az Oracle minerál blokkolós skill, a Warhoundot kivették, az Utra Charge eltűnt. Nem baj, lássuk mit hoz az exp tovább. Oracle túl hatásos volt, nerf. Most, MotherCore fúj fúj, nerf. Mit csinál a Blizz? Próbálja a régi unitokat buffolni mert gőze sincs, hogy az exp egységeivel mit kezdjen. Pl. Most ugye Ghost energy akármi. Régebb volt valami a Ravennel is, és most teszik-veszik azt a Hydralisk 50 vagy 25 gáz dolgot is. Az oké, hogy aztán az Oracle-el kezdtek valamit, acceleration és gyorsaság. Lassan de biztosan visszatérünk a Wing of Libertybe mert eltüntetik a HotS egységeit nerfekkel. Semmi gond, jön a második exp béta, tele új egységgel és látványos skillekkel. Pénz, pénz, pénz.
Lehet, hogy azt sem tudom mit írok, lehet, hogy goldos vagyok s "mit tudhat egy goldos?", lehet, hogy most okosék elküldtök a picsába, de a véleményem ez marad. A pénz beszél, a MotherCore hallgat.
ertem.
This post was edited by SummertimeClothes on Feb 7 2014 04:04am