Quote (Karan2_Returned @ Apr 9 2017 09:16am)
Shingeki no Bahamut Virgin Soult sem nezed?
Nem nézek semmilyen animet, történet meg karakterek szempontjából többet kapok könyvekből, cinematography szempontjából meg filmekből. Gyakorlatilag 1 részt nem tudok már normálisan végignézni mert idegesít, mennyire köze nincs a valósághoz az egésznek,a szereplők viselkedésének etc, pont azok az animere leginkább jellemző dolgok taszítanak ami miatt régebben meg néztem.
Valószínűleg anime filmekből találnék pár jobbat, csak lusta vagyok keresni de a TV sorozatoknál teljesen feladtam a dolgot.
Ja és ha netalán valami komolyabb, akár morális, akár filozófiai, akár tudományos témához nyúlnak akkor meg rögtön előjön, hogy az aki kicsit is ért hozzá az nem megy el anime forgatókönyvet írni, szóval az egész végtelenül leegyszerűsített, polarizált meg erőltetett lesz.
De egyébként is alapvetően pont úgy mint a filmeknél meg minden vizuális médiumnál az lenne az elsődleges, hogy mit látsz és nem a történet meg a karakterek de ebben se valami kreatívak, illetve inkább "túl kreatívak" és random dolgokkal próbálják kompenzálni a hozzá nem értést.
This post was edited by lehetrawen on Apr 9 2017 03:04am