Quote (cowding @ Apr 8 2017 06:47pm)
Y ofc komolyan elkezdeni tolni egy másik kártyajátékkal már nem fogok ebben az életben mert tul sok value van a hs accon, de multkor volt egy ilyen azt kipróbáltam pár óráig, itt elriasztott h folyamatosan le akar szopni a szemével az enemy hős
Amiket linkeltél szépek meg régen voltak eredeti yugioh lapjaim, tudnak szép artokat csinálni ha akarnak de engem akkor is zavar hogy semmitöl nem tudják elvonatkoztatni ezt a underage pervezitást vagy mit
Szerintem a környezetem 70+%-ánál perverzebb vagyok meg nagyobb étvágyam van a dolgokra (ez egyetemi légkörben 2x évesen) de ettöl még amikor kártyázom akkor ne ATM-ezzen már sylvanas meg tirion
Az alvilág félelmetes őrzője kéremszépen
Sunk cost fallacy, de mondjuk ha élvezed a hs-t akkor mindegy, én is költöttem rá bőven de mivel gyakorlatilag már az első game után fel akarom akasztani magam inkább otthagytam. Ha végiggondolom, hogy amíg élveztem addig mennyi valuet kaptam a pénzemért bármilyen rl dologhoz képest akkor simán megérte és gond nélkül otthagytam az egészet.
SV amúgy egy rakat freet ad, szinte semmit nem kell rá költened mert annyi packod van kezdésből, meg ranked score rewardokból is, ráadásul cygames minden apró hülyeség miatt osztogatja a free packokat, pl 1-2 órával elhúzódik a maintenance az +3 pack, vagy februárban volt 7millió download az 7 pack volt, március végén 8millió az megint 8 pack etc