Quote (helloujvagyok @ May 6 2015 01:07pm)
milyen érdekes mindenben egyezett a véleménye veled és a stílusa is ha éppen nem trollkodott szándékosan, még a userneve is és pont akkor jöttél vissza amikor eltűnt :SSSSSSSSSSSSSS
Stílus? Úgy ismersz engem, mint aki meme-ekben beszél, nyelvtani hibákkal, kisbetűkkel, írásjelek nélkül? Te legalább tudhatnád (már ha Rici vagy), hogy mindig is ügyeltem arra, hogy nyelvtanilag helyesen kommenteljek.
Trollkodás? Megint vissza kell kérdeznem, hogy ez alatt a 10 év alatt hányszor láttál engem szándékosan trollkodni?
Usernév: ez az account onnan való, mikor Janóval együtt söröztünk Debrecenben, és mindketten kreáltunk egy Rejtő-nevű usert, de csak azért, mert abban a pillanatban úgy voltunk vele, hogy fun lenne egy Vanek-support. Ez végül nem történt meg, és mivel a -joey- accom jelenleg kapufa, ezt használom.
Nyilván benne volt a pakliban, hogy te meg Gürke ezen fogtok lovagolni, de pl. egy Fej-től kibaszott rosszul esett, mert amióta ismerem (b.net, jsp stb.) soha egyszer nem volt összetűzésem vele. Őt például mi a faszért flameltem volna naphosszat egy multiról?