Quote (josheide @ Feb 15 2015 04:38pm)
Ne bantsatok vist, a Corvinusos angol IR-ba nem feltetlen azert un bele az ember mert nehez, hanem mert a tanarok is torik az angolt es nem sokkal jutsz vele elorebb mint a magyar verziojaval. Ha nem probalja ki, sose tudja meg milyen.
Ez
Azért mentem oda, hogy az angolom fejlődjön tovább, így is sokat fejlődött az elmúlt 2-3 évben
De most mit csináljak, hogy szóbelizni megyek és a tanár a bemutatkozás után megkérdezi, hogy éltem e amerikában? Vagy tanultam e ott? És a tananyagnál válaszolok a kérdésére és nem érti a válaszom, megsúgom magyarul?
Kb 3 tanár van összesen aki faszán beszéli az angolt, a többi fos. Volt olyan választható amit azért adtam le mert kvázi nem értettem mit beszélt az oktató (inb4 mert nem tudok angolul)
De egyébként még nem döntöttem el, tetszik, hogy angolul tanulok, akkor is ha a tanárok fosak. Sok itt az ismerősöm, jobban lehet kapcsolatokat kiépíteni, azzal meg semmi bajom, hogy angolul kell tanulnom, simán abszolváltam az előző félévet is 3.6os átlaggal, ami nem túl jó de benne van a filó meg orosz bukta
Csak tényleg 170 kiló és mindig elverem csomó faszságra a pénzt ahelyett, hogy tenném félre h vissza törlesszek.
de ha feltudok venni észkai nyelvet az elte btkn akkor lehet maradok angolon, mert igazából az volt a terv h átmegyek magyarra de a dh megmarad és azt a pénzt nyelvtanulsára fordítom 100%ban