d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official /care Topic
Prev1233823392340234123424765Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 206.00
Apr 3 2017 10:07am
Quote (Ghostmasterq @ Apr 3 2017 06:07pm)
az a my knight in diablo2-s gyerek?

yy
Member
Gold: 2,496.00
Apr 3 2017 10:39am
Quote (lehetrawen @ Apr 3 2017 04:42pm)
Kicsit erős bármilyen konklúzióra ugrani egy olyan országban ahol gyakorlatilag megalapítása óta megszámlálhatatlan nemzetiség él együtt, simán lehettek pl. csecsenek is.

Ez meg a szokásos eltúlzott "orosz dicsőítés" vagy legalábbis igen erős túlbecsülése, annak, hogy az országnak jelenleg mekkora gazdasági, katonai vagy más kézzel fogható hatalma van (a propagandát most nem számítom bele mert abban tényleg az élben vannak). Mindig mindenki ezt mondja, hogy majd Putin nem szarozik, jól helyreteszi a világot meg mindenkit aki beszól neki de valójában a saját országán kívül abszolút megvan kötve a keze mindenféle nyílt konfliktussal kapcsolatban.

Jah, felteve hogy a sajat orszagaba beleertjuk kelet europat es azsia nagyreszet. Vagy kedves bolcseszmernokunk nem ismeri a videk ujkori tortenelmet, csak annektalasbol emlithetnenk kb 10et 1990 ota es besem kellett szolni hozza.

Az oroszok mar igy is haboruznak az ISel, es ha erosnek erosek is, butanak nem butak. Egy a jelenleginel is komolyabb haboruval nem mennenek semmire, az afgan szopoallarcot nem huzzak fel megegyszer. Persze az alternativak semmivel sem fenyesebbek, de "hagyomanyos" haboru vagy tomegpusztitas csak nem lesz belole
Member
Gold: 411.00
Apr 3 2017 10:58am
elmentam aludni ugy, hogy ment amaz streamje es most nem tolt be semmilyen mas channel az oven kivul monkaS

This post was edited by SummertimeClothes on Apr 3 2017 10:58am
Member
Gold: 1,630.69
Apr 3 2017 11:02am
Quote (TresholdOfUniverse @ Apr 3 2017 05:39pm)
Jah, felteve hogy a sajat orszagaba beleertjuk kelet europat es azsia nagyreszet. Vagy kedves bolcseszmernokunk nem ismeri a videk ujkori tortenelmet, csak annektalasbol emlithetnenk kb 10et 1990 ota es besem kellett szolni hozza.

Az oroszok mar igy is haboruznak az ISel, es ha erosnek erosek is, butanak nem butak. Egy a jelenleginel is komolyabb haboruval nem mennenek semmire, az afgan szopoallarcot nem huzzak fel megegyszer. Persze az alternativak semmivel sem fenyesebbek, de "hagyomanyos" haboru vagy tomegpusztitas csak nem lesz belole

ez erdekelne engem
Member
Gold: 0.00
Apr 3 2017 11:18am

Teljesen mindegy mi volt 20 éve, Krím után bevezetett szankciók óta csak lefelé megy az orosz gazdaság, nem véletlen a Trump körüli botrány amivel arra játszottak, hogy ezeket a szankciókat enyhítsék, kérdés mi lesz belőle. A teljesen elmaradott közép-ázsiai országok nem sokat adnak ehhez hozzá.
Egyébként meg én is arra gondoltam, hogy túlságosan jó a jelenleg stabilitás minden nagyhatalmaknak, nem lesz itt semmi, még akkor sem ha Erdogan sem bír nyugodtan megülni.
Member
Gold: 2,496.00
Apr 3 2017 11:34am
Quote (lehetrawen @ Apr 3 2017 06:18pm)
Teljesen mindegy mi volt 20 éve, Krím után bevezetett szankciók óta csak lefelé megy az orosz gazdaság, nem véletlen a Trump körüli botrány amivel arra játszottak, hogy ezeket a szankciókat enyhítsék, kérdés mi lesz belőle. A teljesen elmaradott közép-ázsiai országok nem sokat adnak ehhez hozzá.
Egyébként meg én is arra gondoltam, hogy túlságosan jó a jelenleg stabilitás minden nagyhatalmaknak, nem lesz itt semmi, még akkor sem ha Erdogan sem bír nyugodtan megülni.

persze a gazdasaguk hanyatlik, de ez nem minden. van egy nepszeru, kemenykezu vezetesuk ami nem fel csunya dolgokat csinalni - es ehhez egyenlore minden politikai, gazdasagi, katonai vagy felkatonai eroforrasuk megvan.

nehany torok vendegem elbeszelese szerint Erdogan legnagyobb alternativaja egy amolyan torok Khomeini ugyhogy nem is tudom kinek szurkoljak

e: ezek nem 20 eve tortentek ^^

Quote (Karan2_Returned @ Apr 3 2017 06:02pm)
ez erdekelne engem

krimrol es ukrajnarol gondolom azert hallottal. indulj el a terkepen keletnek es menj vegig a hataron. felsorolni nem fogom de az elso megallo:

Gruzia. Abkhazia es Del Oszetia orosz megszallas alatt. nehany teruletet ez elobbiek megszallasa elott egy az egyben elcsatoltak.

e: transnistria nem esik a hatar melle, de ide tartozik e2: Sochit osszekevertem, javitva

This post was edited by TresholdOfUniverse on Apr 3 2017 11:43am
Member
Gold: 0.00
Apr 3 2017 12:24pm

Egyébként nem tudom honnan jött a bölcsészmérnök, csak az egyik vagyok/voltam és a másikba szinte soha nem szóltam bele, hagyom, hogy kitaláld melyik.

Member
Gold: 411.00
Apr 3 2017 04:14pm
Member
Gold: 80.00
Apr 3 2017 05:06pm
Quote (TresholdOfUniverse @ 3 Apr 2017 19:34)
persze a gazdasaguk hanyatlik, de ez nem minden. van egy nepszeru, kemenykezu vezetesuk ami nem fel csunya dolgokat csinalni - es ehhez egyenlore minden politikai, gazdasagi, katonai vagy felkatonai eroforrasuk megvan.

nehany torok vendegem elbeszelese szerint Erdogan legnagyobb alternativaja egy amolyan torok Khomeini ugyhogy nem is tudom kinek szurkoljak

e: ezek nem 20 eve tortentek ^^

krimrol es ukrajnarol gondolom azert hallottal. indulj el a terkepen keletnek es menj vegig a hataron. felsorolni nem fogom de az elso megallo:

Gruzia. Abkhazia es Del Oszetia orosz megszallas alatt. nehany teruletet ez elobbiek megszallasa elott egy az egyben elcsatoltak.

e: transnistria nem esik a hatar melle, de ide tartozik e2: Sochit osszekevertem, javitva

en amennyire tudom azert a teljes nepesseg koreben annyira nem nepszeru putyin
egy orszagnak meg a gazdasaga nagyjabol mindent jelent, ha mar nem lesz mit enni akkor hiaba a propaganda
Member
Gold: 1.69
Apr 4 2017 12:30am
"Hallod Marci, rágugliztam tegnap arra, hogy csájuhász"
- volt főnököm, 2017. április 4.
Go Back To Magyar Topic List
Prev1233823392340234123424765Next
Add Reply New Topic New Poll