Quote (lehetrawen @ Apr 3 2017 06:18pm)
Teljesen mindegy mi volt 20 éve, Krím után bevezetett szankciók óta csak lefelé megy az orosz gazdaság, nem véletlen a Trump körüli botrány amivel arra játszottak, hogy ezeket a szankciókat enyhítsék, kérdés mi lesz belőle. A teljesen elmaradott közép-ázsiai országok nem sokat adnak ehhez hozzá.
Egyébként meg én is arra gondoltam, hogy túlságosan jó a jelenleg stabilitás minden nagyhatalmaknak, nem lesz itt semmi, még akkor sem ha Erdogan sem bír nyugodtan megülni.
persze a gazdasaguk hanyatlik, de ez nem minden. van egy nepszeru, kemenykezu vezetesuk ami nem fel csunya dolgokat csinalni - es ehhez egyenlore minden politikai, gazdasagi, katonai vagy felkatonai eroforrasuk megvan.
nehany torok vendegem elbeszelese szerint Erdogan legnagyobb alternativaja egy amolyan torok Khomeini ugyhogy nem is tudom kinek szurkoljak
e: ezek nem 20 eve tortentek ^^
Quote (Karan2_Returned @ Apr 3 2017 06:02pm)
ez erdekelne engem
krimrol es ukrajnarol gondolom azert hallottal. indulj el a terkepen keletnek es menj vegig a hataron. felsorolni nem fogom de az elso megallo:
Gruzia. Abkhazia es Del Oszetia orosz megszallas alatt. nehany teruletet ez elobbiek megszallasa elott egy az egyben elcsatoltak.
e: transnistria nem esik a hatar melle, de ide tartozik e2: Sochit osszekevertem, javitva
This post was edited by TresholdOfUniverse on Apr 3 2017 11:43am