Quote (CyberPunk666 @ 28 Oct 2019 18:29)
jah, de nekünk speciálisak az igényeink. -> legagalább 10 évig elérhető legyen pl a proci, mert ha azt cseréled, akkor gyakorlatilag az összes országban újra kell kezdeni az engedélyeztetést meg ilyenek.
brutál sok megkötés van.
Pl kína úgy működik, hogy beadod az össze tervedet, mindent, és 2 év múlva kezdheted árulni a termékedet (addig lemásolják (nem vicc), de a piac mérete miatt így is megéri).
btw az arm egy architektúra, a másik az ST proci arm architektúrával, és emiatt ez nem lehet az. kötelező másnak lennie, hogy ne lehessen közös hiba.
meg ilyen is van, hogy nem dolgozhatok az ellenoldali sw részen, ha én dolgoztam valamin.
ugy ertettem hogy ha minden mcuban arm magok lesznek, jo lesz kulonbozo architekturakat osszevalogatni
10 eves elerhetoseg a legtobb autoipari mikron siman meglesz (ha nem veszitek ertelmes mennyisegben akkor is be lehet tarazni belole valami disztinel - a legnagyobb cegek is csinaljak)
Quote (llllllllllll @ 28 Oct 2019 16:42)
Mi pont a kovi 1 evben fogunk azzal szopni h osszerakjuk ilyen parhuzamosan futo, crosscheckelo megoldasra az uj hwen
Alig varom
Most valami 3 magos (asszem igazabol 4,de az egyiken nem mi vagyunk) cuccot hasznalunk, amin minden coreon mas algo fut
nem tudom mit varsz rajta
mar magok kozotti lockstep hibakat is eleg szopas debugolni, nehez elkepzelni hogy ket kulon SWen futo mikronal ez barmivel jobb lesz
a safety coret egyebkent te nem feltetlenul latod, gondolom az egyiken nem ti vagytokkal erre utalsz (de az infineonos cuccokrol semmit sem tudok)